Oj vilken fin lördag det blev idag!

Idag har jag blivit firad av min fina släkt och familj, två dagar före min egentliga födelsedag. Förmiddagen blev intensiv med all förberedelse inför kalaset och vid 14:00 kom samtliga gäster. Bjöd på go fika (äppel- och blåbärsmuffins, kladdkaka och kolakakor), vilket mottogs med god aptit. Därefter blev det en hel del prat sinsemellan gästerna och presentöppning, där jag fick himla fina presenter (2 farsta centrum kort, Ikea presentkort, Klippning, phase 10 spel). Lillen fick dessutom ett superfint pussel av sina morföräldrar med ljudeffekter i. Så rolig!! Samtliga gäster gick ca 17 och efteråt har vi fokuserat på att återställa hemmet samt umgås som familj. Vid 20:00 nattades lillen, uttömd på energi efter dagen och kvällen fortsattes med lite gottis i soffan framför A beautiful mind.

Övriga dagar

Torsdagen blev en lugn hemma dag. Jag hade nog förvärkar som jag hanterade bra, men något sade mig att det var dags att varva ned. Sagt och gjort och lillen verkade tycka det var ändå helt okej att vara hemma större delen av dagen. Under sen eftermiddag kom våra vänner över för lite lek och jag hann baka lite inför kalaset.

Fredagen blev också fin, men lugn. Handlade inför dagens kalas, stannade till vid en närliggande loppis där jag fyndade ett pussel och en bok till lilleman och därefter erbjöd jag lillen att få leka i en lekpark, vilket inte mottogs med entusiasm. Istället gick vi hem och pusslade och läste bok och tog det lugnt med inomhus lek varvat med lunch, mellis, bak och vila. Resten av fredagen blev lugn tillsammans med maken.

Födelsedagspresenter

Imorgon är det dags att rösta. Hatar dessa dagar, men såklart kommer även jag ta mig iväg till valsalen. Därefter blir det ytterligare firande av mig tillsammans med våra goda vänner.

Hoppas att er lördag varit fin idag!

14 reaktioner till “Födelsedagsfirande

  1. Tack för dina ord! Blev faktiskt lugnare inför förlossningen! Hur jag ska tänka och så. Ska även försöka att inte kolla eller lyssna på andras förlossningar och bara gå in med en helt ny upplevelse framför mig! ❤

    Grattis i förskott fina du! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s