…Startat bra. Vi har haft fullt upp samtidigt som vi haft mycket dötid emellan allt, vilket medfört att det blivit ordentliga vilor för både mig och Lille Skrutt.

Måndag: vi träffade våra vänner. Vi tog en sväng i centrum på jakt efter födelsedagspresent och handla på Ica, sedan gick vi hem till oss för lunch och lek. Därefter tog sig lillen en sen eftermiddagsvila och resten av dagen tog vi det lugnt med maken/pappa vår.

Tisdag: vi var ute i 1,5 timme på förmiddagen. Jag hann med Två ärenden (hämta intyg från barnmorskan och handla på Ica) och resterande tid fick lillen i lekparken. Till eftermiddagen fick vi besök av min vän från audionomutbildningen i Örebro. Maken var skönt nog hemma tidigt den här dagen, så blev en lugn och mysig tisdagskväll ihop.

Onsdag: igår spenderades förmiddagen först vid en loppis i närheten av oss med en vän, för att sedan låta barnen få leka av sig lite i en lekpark. Efter Lille Skrutts vila träffades vi åter upp för en lekträff hemma hos dem.

Idag är det torsdag och vi har inga planer. Lillen vaknade skönt nog vid 07 idag (med ett uppvak på natten), så blir en fortsatt mysmorgon med frukost och inomhuslek och så får vi se vad dagen har att erbjuda sen.

Hoppas att ni får en fin torsdag idag!

14 reaktioner till “Denna vecka har…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s