Kräftskiva 2022

Vilken underbar helg! Två kräftskivor efter varandra och en trevlig tripp till Strängnäs blev det idag. Jag kan inte klaga på helgen, förutom att jag inte fått den vila jag behöver, men det gör ingenting!

I fredags var den första av de två kräftskivorna. Vi var bortbjudna hem till våra vänner och det var himla trevligt. Lillen var emellertid inte alls intresserad av att sitta vid bordet och jag behövde gå ifrån bordet flertalet gånger då han ville leka i rummet bredvid. Därav blev det inga kräftor för mig, men jag är nöjd över kvällen ändå! När barnen somnat plockade vi fram lite gottis och Phase 10 spelet. Tyvärr orkade jag inte spela till mer än 23:00 pga. trötthet och vi var åter hemma vid 23:30. Skönt att komma hem relativt tidigt och lillen var lättsövd igen, dock blev det ett uppvak under natten, men det gick ändå bra! Innan kräftskivan på fredagen så umgicks vi med J och A. Blev en liten playdate och de åt lunch hos oss. Vi var även ute tidigt på morgonen för att lämna bilnycklarna till verkstaden!

Lördagsmorgonen startade runt 06:30. Efter en lugn morgon och fix inför dagen, gick vi tillsammans med mina föräldrar till en festival som låg i närheten av oss. Det var dock inget speciellt, men lillen fick titta på en drös med människor samt leka i ett Babblarna tält och springa lite fritt, vilket inte var fy och skam. Därefter for vi vidare hem till mina föräldrar för att förbereda inför kräftskivan, där även min farfar och faster med man anslöt. Himla trevligt och lillen var så glad över att få träffa sina släktingar, vilket alltid är fint att se!

Idag blev också en himla fin dag. Lugn start på morgonen, vilket var skönt då natten blev rörig och jag vaknade upp med vadkramp. Usch! Vid 10:45 satte sig vi oss alla till rätta (jag, min make, min son, min bror och min mamma) i bilen och for till Strängnäs. Där stannade vi för lunch och uppsökte en lekplats för lillens skull. Därefter inväntade vi på att en person vi skulle köpa bil av och guess what? Vi har blivit med en ny bil. En Toyota Avensis, årsmodell 2006. Det var den bil vi tittade på förra söndagen och var himla nöjda med. Hoppas nu att vår magkänsla kring bilen överensstämmer med bilens hållbarhet.

Nu hemma igen, ätit tacos till middag och lillen har lekt en hel del. Efter nattning har jag njutit av ett serieavsnitt av Vikings och inom kort kommer det bli sängdags, så jag får maximal vila från helgens roligheter.

Ps; i torsdags träffade vi min kusin som kom med god lunch från en asiatisk restaurang. Blev en hel del lek med lillen och maken hann träffa honom, innan han for hemåt och vi njöt av en trevlig familjekväll ihop. Vi lekte även i en lekpark med våra vänner innan vilostunden.

Hoppas att ni fått en fantastisk, fin söndag idag!

7 reaktioner till “Kräftskivor × 2 🦞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s