Oj, det är redan september och hösten börjar nalkas. Jag har verkligen längtat efter hösten av flera olika anledningar och äntligen börjar det märkas att vi är på väg in i de härliga höstmånaderna. Ser dock inte fram emot all tråkig mörker, utöver det tycker jag att hösten är mysig så länge man har rätt kläder på sig. På tal om kläder blir det jobbigt den här sista månaden innan förlossning då jag inte har kläder för väder, dvs. inga varma tjocktröjor eller jackor som jag ryms i. Jag får hoppas att jag kan använda lite kläder av maken, så slipper jag dra på mig en hemsk förkylning innan förlossningen.

1 september innebär en ny månad dessutom. September är en månad jag alltid tyckt lite extra mycket om. Det är månaden innan det blir sådär kolmörkt, jag fyller år och träden börjar skifta färg. Fint!

Vad händer i september?

Jag fyller 26 år. Hur jag kommer firas är oklart, säkert med någon mysig fika eller liknande. Igår planerades ett restaurangbesök in tillsammans med våra vänner, vilket kommer att bli trevligt det med.

Jag får exakt datum, kanske tid för kejsarsnitt. Ser så fram emot det, skulle vara så skönt att veta det exakta datumet som min graviditet kommer ta slut och vi kommer ha lillebror i famnen. Mysigt!!

Förberedelse. Vi kommer behöva förbereda inför bebis ankomst. Det kommer tvättas, kläder kommer läggas i en byrålåda i hallen och vi kommer att köpa in det vi hittills inte köpt in. Mycket kommer nog även köpas in/ordnas med när bebis kommit, men återstår att se. Förlossnings- och övernattningsväska kommer att packas för oss och för Lille Skrutt.

Invertering av storlek 86. Ja, nu ska storlek 74 bort från Lille Skrutts garderob och in ska storlek 86 (som är näst på tur efter storlek 80). Spännande!

Barnmorskemöte. Jag kommer att behöva gå till min barnmorska för sedvanliga kontroller.

Träffa vänner, familj, släkt. Och ta många mysiga höstpromenader, lekstunder utomhus med Lille Skrutt och förhoppningsvis hittar vi på något skoj.

Vad ska ni göra i september?

10 reaktioner till “1 september

  1. Jag kommer att fortsätta med många hundrelaterade aktiviteter. Dessutom så ska vi börja hämta barnbarnen en eftermiddag i veckan från och med nästa vecka.
    Hoppas du får en fin september!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s