Tyvärr har jag och min make stött på väldigt mycket motvind på senaste tiden. Kan väl säga att det började hösten 2018 och har pågått från och till i alla dessa år. Äntligen har vi fått smaka på ljuset i tunneln med en sak, men det vill jag återkomma om i ett annat inlägg. Det enda, riktiga medvind vi upplevt oss ha är vår vigsel och våra barn. Att ta dessa beslut är det mest klokaste besluten vi tagit någonsin och det som ger oss enorm glädje varje dag. ♡

Med detta sagt har vi åter stött på ett hinder för vår medvind. I fredags var tanken att vi skulle sälja vår bil, allt var planerat i den minsta detalj. Men det gick ändå inte som planerat, vilket gjorde oss lätt upprörda. Detta orsakade att vi fick ännu mera huvudvärk och fler beslut att ta. Vi håller samtidigt på att titta efter en ny bil, men även det är lättare sagt än gjort.

Men trotts denna huvudvärk fortsätter livet. Vi har haft så mycket för oss att jag inte haft tid alls över till att sitta vid bloggen. Orken tryter fort efter alla roliga och nödvändiga aktiviteter, vilket ni kommer förstå.

Uppdatering av senaste dagarna

Torsdag den 25/8: lugn dag hemma. Gjorde ett försök att ta ut lillen på en lekstund, men han gnällde bara i lekparkerna, så blev en promenad istället. Till eftermiddagen gick vi hem till våra vänner J och A. Under dagen fick jag ett fantastiskt samtal som jag gått och väntat på (återkommer om detta i ett annat inlägg) och vi firade med pizza till kvällen.

Fredag den 26/8: förmiddagen spenderades i en lekpark med J och A. Eftermiddagen spenderades tillsammans med min farfar. Lika trevligt som alltid, både förmiddags träffen och eftermiddagens träff. När maken kom hem blev det att diskutera en hel del gällande sälja och köpa bil och fokusera på kvällen.

Lördag den 27/8: maken arbetade och min svärmor kom på besök. Hon kom tidigare för att hjälpa till med lilleman fint nog och som alltid blev Lille Skrutt överlycklig för att få träffa sin farmor. Blev att spela kort ett x antal gånger under dagen, mellan aktivitet för lillen och måltider. När lillen var nattad bänkade vi oss framför idol. Hur mycket jag egentligen såg var oklart, så trött jag var.

Söndag den 28/8: denna söndag spenderades kort och gott i bilen hela dagen. Vi satte oss tillrätta i bilen vid ca 07:30 och for mot Dalarna för att köpa bil. Dessvärre blev det inget bilköp till vår förtret pga. olika anledningar, så vi for vidare hemåt och stannade till på vägen för att äta lunch, byte av blöja eller gjorde ett försök att titta på en annan bil från blocket längs vägen, men förgäves. Eftersom vår bil behövde lämnas in på verkstad, åkte vi förbi mina föräldrar för att låna min mammas bil. Lillen fick möjlighet till att leka av sig lite energi där hemma, vilket var mycket tacksamt. Hem for vi sedan för middag och natta lillprinsen, innan vi slocknade båda två i soffan.

Måndag den 29/8: lilleman och jag skjutsade in maken till jobbet, for sedan till verkstaden där vi blev nekade att lämna in bilen och blev bokade på fredagen istället. Mellanlandade hemma innan vi for iväg igen tillsammans med min bror. Han passade lillen medan jag var på ett viktigt ärende, som för övrigt gick jättebra. Därefter åt vi lunch på BK innan jag gick hem med lillen, tog temp som visade på feber. Stackarn. Tack och lov, med lite Alvedon i kroppen, sjönk febern rätt kraftigt och han mådde bättre under kvällskvisten. Eftersom vi såg en annons som var omöjlig att ignorera, satte vi oss alla tillrätta i bilen igen och for mot Västerås efter middagen. Dock var inte bilen lika bra som annonsen beskrev och vi åkte istället därifrån utan bil, suck, igen. Skönt dock för mig, slippa köra bil sent på kvällen, då jag egentligen behövt ligga och vila. Lillen tog det varsamt som alltid, små gnäll stundvis, vilket inte är konstigt och sov gott på hemvägen. Han var även lätt sövd väl hemma och sov hela natten tack och lov.

Tisdag idag och idag har vi inga planer. Eftersom lillen hade feber igår kommer det bli en lugn dag och vila upp oss. Får se hur tacksamt det är, då lillen tycker lugna dagar ibland är lite besvärliga.

Hoppas att ni fått en fin vecka hittills och att ni får en fin tisdag idag! ♡

6 reaktioner till “I med- och motvind

 1. Det är nog så för alla att livet består av både med- och motvind, lite som en berg- och dalbana. Visst känns det jobbigt när saker och ting inte går som planerat men man får försöka fokusera på det som är bra. Sedan kan man självklart bli både irriterad och besviken.
  Fullt upp och bra dagar ändå minus dock för bilköpet.

  Ha en fortsatt bra vecka

  Gilla

  1. Tack för en stöttande kommentar! Absolut är det fler i vår situation med en massa motvind än medvind. Men nu har det blivit alldeles för mycket motvind att vi hoppas på bättre och positivare nyheter och resultat! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s