Lugn och mysig dag. Det är så jag vill sammanfatta denna onsdag. Lillen sov skönt nog från 20-06, vilket gav oss utrymme till att få vila upp oss. Förmiddagen blev lugn med inomhuslek och städning. Efter vilan och mellis mötte vi upp våra vänner J och A och tillsammans handlade vi inför kvällen. Idag bjöd vi på ost- och skinkpaj till middag och när barnen väl somnat satte vi oss till rätta till bords för att spela Phase 10 och äta gottis. Blev en himla många missförstånd, misstag och mycket skratt. Även långa, djupa diskussioner emellanåt. Himla trevligt med andra ord! Nu har klockan slagit över till en ny dag och det gäller att passa på att sova medan lillen sover, men tyvärr är man lite pigg för det.

Jag hoppas att er onsdag blev fin och att ni får en fin torsdag idag!

18 reaktioner till “24 augusti 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s