Som tänkt. Idag skulle vi egentligen ha firat min fasters födelsedag, men eftersom sjukdomen inte riktigt släppt ännu, vågar vi oss inte dit. Det blev istället fokus på annat, denna lediga söndag tillsammans med min familj. Morgonen startade lugn där samtliga behövde ta en sovmorgon till ca 07-08 innan dagen började. Vid 11 var vi utanför en bilfirma för att titta på en bil, men trots att det stod att de hade öppet, var det stängt. Vi åkte förbi ca 1 timme senare för att kontrollera att ingen var försenad, men icke då. Vi åkte vidare till en annan bilfirma där vi fick titta på en annan bil, av ett annat märke, och jag som varit anti den här bilen, blev ändå glatt överraskad. Det ska bli spännande att se vad för bil vi väljer härnäst och om det kommer bli ett byte av bil inom kort.

Eftersom lillen var i behov av både lunch och sovvila, passade jag på att åka hemåt medan maken städar och fixar vår nuvarande bil, inför en möjlig kommande försäljning. Medan lillen sov (men också under hela kvällen framtill midnatt) har jag fått en hel del gjort inom studie fronten och håller nu alla tummar och tår att allt går enligt plan. Vi tog en sen långpromenad med möjlighet till lek på sen eftermiddag/kväll på ca 1 timme och en kvart, innan det var dags för middag. Det var stundtals soligt och varmt, stundtals molnigt och svalt. Precis vad vi önskar oss och vi får vara tacksamma över den svalka som erbjuds!

Klockan är nu efter midnatt och lillen har dessvärre vaknat. Hoppas kunna söva om honom så att vi alla tre får en god natt sömn. Hoppas ni fått en fantastisk fin söndag och avslut på veckan!

Present med tillhörande rim

12 reaktioner till “Dagen blev inte riktigt…

 1. Låter som om ni hade en fin söndag trots allt och jag håller med dig det var underbart med lite svalare väder, jag orkar inte med den där tryckande kladdiga värmen.. lycka till med bilbytet och ha en fin vecka nu.. kram 🤗

  Gilla

 2. Ibland blir det inte som planerat men söndagen verkade helt okej ändå.
  Spännande med ny bil och en hel del att tänka på när ni snart är en större familj.

  Gilla

 3. Ibland blir det inte som planerat men verkar som ni fick en bra dag ändå! 🙂

  sv: Nej jag tror inte du fick fram din kommentar, inte va jag kan se :)<3

  Gilla

  1. Ja, det fick vi 🥰👍🏻

   Svar; Misstänkte att jag inte direkt fick fram min kommentar! Det jag skrev var att jag inte anser att man inför en förlossning ska lyssna på vad andras historier har varit. Många av mina vänner har haft komplikationer vid sin födsel och som avslutat med kejsarsnitt osv. Jag är ändå alltid positivt inställd och går in som ett oskrivet blad, då min erfarenhet är att de som jobbar på en förlossningsavdelning vet hur de ska sköta sitt jobb. Det är den enda tryggheten jag behöver inför en förlossning! 🥰 jag är själv kejsarsnittad 2021. Och jag upplevde även det som lugnt och fint och inte alls jobbigt. Jag låg till och med konstigt nog och skrattade, nog tack vare alla endorfiner man har i kroppen och förväntan inför att bli mamma 😍😍 blir spännande att se vad för förlossning jag får den här gången (kejsarsnitt eller vaginal) och jag går fortsatt in med positiv inställning till det. Om man vill kan man alltid skriva ett förlossningsbrev för att få fram saker du gärna vill ha/de ska veta och antingen mejla in eller ta med dig när du väl är där. Kan vara skönt när man upplever att det inte går att tala för sig. Även meddela allt till sin partner och ens förväntningar av personen inne i förlossningsrummet. Kändes tryggt inför en förlossning att prata med min man, säga vad jag önskade av honom och så vidare. Han gjorde som jag sade, exempelvis klappade på mig, kollade läget, pushade mig osv. ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s