Men nu får väl ändå den här tropiska värmen dunsta bort och ge oss ordentlig med svalka! Jag ska dock inte klaga, idag har det regnat under morgon och förmiddag, vilket medförde att det blev svalare än tidigare. Därmed blev vi inte av med den klibbiga värmen, som nästan är den värsta. Men vi har försökt hantera det ändå, likt varje dag!

Denna lördag var maken ledig och det var väl tur det. Natten till idag var tuff och vi fick hjälpas åt med lilleman som inte kunde komma till ro pga. värmen. Efter lite städning under förmiddagen träffade vi sedan upp mina föräldrar för att gemensamt handla in en lunch och äta hemma hos oss. Lillen var väldigt glad över att få träffa sina morföräldrar! Till eftermiddagen sedan tog vi det lugnt och har sedan njutit av en lugn lördags eftermiddag/kväll hemma tillsammans, med en massa bus och lek.

I torsdags hade jag tid hos ultraljudsenheten. Där gjorde de en kontroll på barnets tillväxt och allt såg fint ut, tack och lov. Efteråt tog vi en lunch inne i stan tillsammans med min svärfar, för att sedan åka vidare till ett köpcentrum. Där fyndade jag två böcker (mitt första år) och hämtade ut en fleeceoverall till minstingen! Till kvällen kom vi sedan på att vi glömt hämta ut våra pass, men tack och lov hade polisen kvällsöppet och vi tog oss skyndsamt dit. Till kvällen sedan köpte vi med oss middag från McDonalds, vilket var uppskattat av oss allihop!

Fredagen spenderades bara inomhus. Och det var ett av de klokaste beslut jag tagit på ett bra tag! Lillen som har svårt att hantera denna värme, likt mig, hade nog inte orkat befinna sig utomhus då det var närmre 30 grader utomhus (då i skuggan ska jag tillägga). Tur nog accepterade lillen det och vi hade en lugn och fin dag hemma.

Imorgon vankas äntligen kalas för min faster! Något som skjutits upp för tredje gången och nu hoppas vi innerligt att de har rådit bot på den bacill de råkat ut för. Jag är fortsatt stolt över både presenten och rimmet jag skrivit och hoppas att min faster blir lika glad!

Lördagskvällen fortsätter med serier, fix inför studier och vila upp mig från dagen. Hoppas att ni fått en fin lördag idag! ♡

8 reaktioner till “Uppdatering – 18-20 aug

 1. Luftfuktigheten är besvärande tycker jag och nästan värre än själva värmen. I morse hade i det dock svalare. Det är inte lätt att sova när det är för varmt under natten men vi går väl mot svalare tider.
  Så skönt att allt såg bra ut på ultraljudet!

  Gilla

  1. Ja, väldigt besvärande! Skönt att ni också haft det svalare ute idag. Nej, det är det verkligen inte, förstår att vår lilla son också känner att det är jobbigt..
   Ja, oerhört tacksam för det! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s