…Ligger jag i sängen och försöker komma till ro. Denna tropiska värme är för jävlig rent ut sagt och varken dag som natt kan jag slappna av. Stackars min älskade son har samma problem, men vi får göra det bästa av saken och hoppas på svalare väder inom kort (eller tidig höst!).

Det har varit lugna men ändå rätt fullspäckade dagar. I måndags tog vi oss ut tidigt till lekparken för att undvika dagens varmaste timmar. Dock började solen brassa på efter 20 minuter och efter 30 minuter klättrade lillen självmant upp i vagn. Blev därför en innedag med försök till att svalka oss med AC;n, men pga. det var kvavt, gick det inte att få lägenheten helt sval. Tisdagen spenderades med vänner. Vi beslöt stanna inomhus förutom en kort vistelse i centrum. Mysig dag som alltid! Och dagen spenderades ihop med andra vänner till oss. Vi gjorde ett försök till att leka i lekparken, men det blev på tok för varmt, så vi tog oss in för pannkakslunch och inomhuslek innan det var dags för vila. Under lillens 3 h+ vila så hann jag titta igenom lite inför kommande studier i höst och när maken kom hem har det varit fokus på familjelivet och räta ut alla bekymmer som vi handskas med just nu.

Imorgon hoppas jag på svalare väder. Men det tror jag inte att det kommer bli. Vi har vår älskade make hemma med oss hela dagen och håller tummarna för att det blir en fantastisk bra dag.

Hoppas ni fått en fin onsdag idag!

8 reaktioner till “I skrivande stund…

 1. Jag håller med dig! Fruktansvärt hemsk värme! Första gången i mitt liv som jag längtar till vintern haha!<3

  sv: Tack fina du! Du får jättegärna om du vill dela med dig av din erfarenhet av förlossningen.

  Gilla

  1. Ja, verkligen. Hur överlever man? 🥵
   Hehe ja, jag är och aldrig varit förtjust i sommarn, så längtar också till höst/vintern av olika anledningar 😅

   Jag hoppas min kommentar kom fram gällande förlossningen! 🥰👍🏻

   Gilla

 2. Här är det svalare väder i dag och det har regnat en hel del. Just nu bara 22 grader ute men ändå känns det klibbigt fortfarande, precis som om det inte går att få värmen ur huset. Inte har ni svalare i dag heller enligt rapport…

  Gilla

  1. Vad skönt med regn, jobbigt dock att den klibbiga värmen fortfarande är kvar. Här har vi haft det betydligt behagligare idag då regnet öste ned, men likt er är det en klibbig och obehaglig värme ändå 😥

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s