⭐️⭐️⭐️⭐️ 3 säsonger Netflix

Jag skulle vilja slå ett slag för den här underbara serien Manifest. Det är en serie som är hälften övernaturlig och hälften kriminologi, där vi får följa en familj som löser olika mysterier som dyker upp i deras väg.

Vad jag förstått det som är serien dedikerad till ett flygplan som försvann och aldrig återfunnits. I den här serien kommer dock flygplanet tillbaka 5,5 år senare. Passagerarna på flygplanet har inte åldrats och för dem var det som igår medan deras familjemedlemmar får tampas med att de kommer tillbaka. Passagerarna på flygplanet är sammankopplade med något de kallar för the calling som innebär att de får visioner om vad som ska hända i verkligheten och målet är att stoppa olyckorna innan de är framme.

Jag personligen tyckte väldigt mycket om serien. Passade mig verkligen som handen i handsken! Just nu finns det tre säsonger på Netflix, men i höst kommer det ut en fjärde säsong. Förhoppningsvis lagom till min förlossning, så jag har något att titta på medan jag återhämtar mig.

Jag kan verkligen rekommendera serien!

2 reaktioner till “Serie tips – Manifest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s