…Som vi planerat. Jag som alltid haft svårt med snabba förändringar, har tagit det väl och ju äldre jag blir desto mer kan jag hantera sådana händelser och se det med en mer lättnad. Igår blev det istället en mysig familjedag hemma, där vi har lagt fokus på att lillen skulle få en lugn hemmadag och vid 17-18:00 gick vi ut till en lekplats. Betydligt behagligare än att gå ut mitt på dagen!

Lördagen blev inte sämre. Krångligare natt, så lillen beslöt ta ”sovmorgon” till 08, vilket var tacksamt. Eftersom det var otroligt varmt (varmare än på länge), beslöt jag att inte gå ut med lilleman. Blev därför en lugnare för- och eftermiddag med en massa inomhuslek och svalkade oss på balkongen medan vår pappa/make jobbade. Till kvällen sedan var vi bortbjudna hem till våra vänner på middag och spelkväll. Himla mysigt! Dock blev vi tvungna att avsluta kvällen abrupt då lillen var överdrivet trött vid 21. Men framtill dess var det en himla mysig kväll och lillen fick ytterligare chans till att mysa med deras fina katt.

Idag går vi in i en ny vecka. Hittills har vi inte mycket mer inplanerat än att hämta ut pass, TUL, kalas och träffa L och R. Vi får hoppas att det blir bättre väder (dvs. svalare och typ max 20 grader) så att man kan börja leva igen.

Hoppas att ni fått en fin helg & får en fin måndag idag!

6 reaktioner till “Helgen blev inte alls…

  1. Jag är också en människa som har så svårt att ställa om mina planer när jag planerat något och så! Men skönt att du känner att du blivit bättre med det! 🙂 Låter som ni hade de jättemysigt iallafall! Så kul med TUL och kalas! Ha de så bra! Kram 🙂

    Gilla

    1. Ja, det är inte alltid roligt när planer bryts. Hänt mig lite väl ofta den senaste tiden, men får bli att man får försöka hantera det så gott det går 🥰👍🏻

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s