…Planerat, men den blev himla bra ändå! Allteftersom ändrades planerna och vi fick ta dagen lite som den kom. Förmiddagen spenderades med att invänta klartecken från bilverkstaden, men då maken löste det genom att själv hämta ut bilen, tog jag lillen till en lekplats istället. Vilket dessvärre blev kortvarigt pga. värmen. När lillen tog sin vila fick jag ett trevligt samtal från min farfar, där han informerade om att han kunde komma förbi en stund. Eftersom jag alltid föredrar att bjuda på hembakat, blev det att jag slängde ihop en god sockerkaka inför min farfars ankomst, vilket även gladde min kära make när han kom hem. Det blev en fortsatt trevlig eftermiddag, som alltid. Kvällen har bestått av att njuta av familjelivet, med allt som hör till en vardagseftermiddag/kväll. När lillen väl somnat kalasade vi lite mer på sockerkaka och choklad samt drack gott framför film.

Summa summarum blev det en himla fin dag, trots att det inte blev att fira min faster. Något jag ser fram mot till helgen och jag som skojat till det med ett rim får försöka hitta ett passande sätt att leverera den på tillsammans med presenten. Blir spännande att se vad jag hittar på!

Hoppas att även ni fått en fin fredag idag och kommer att få en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s