Idag går vi in i en ny vecka. En vecka som är klassisk för att många återgår till sina jobb. Såklart inte för alla, men hädanefter brukar det bli någorlunda lättsamt att befinna sig i ett centrum, mataffär osv. när det är mindre folk. Skönt! Annars fortsätter veckan likt alltid för mig, hemma med min son medan maken jobbar och försöker hitta på roliga saker med vår son. Än så länge är den här veckan rätt oplanerad, men det kommer nog planeras in en hel del under veckans gång.

Idag har vi träffat min farfar. Väldigt mysigt likt alltid! Vi möttes upp 09:45, tog en promenad, handlade på Ica och stannade till vid en lekplats innan vi gick hemåt till oss. Där bjöds det på god hamburgare med pommes till lunch och när lillen tog sin eftermiddagsvila på 2 timmar, passade vi på att prata likt alltid med en kopp kaffe i hand. Min farfar och make avlöste varandra och resten av kvällen blev att mysa tillsammans med min fina familj, tagit en dusch och packat inför morgondagen.

Uppdatering från föregående vecka

Torsdags bjöd vi över våra vänner L och R samt J och A. Barnen fick leka med varandra medan vi vuxna fick umgås. Jag bjöd på klassisk torsdagslunch – ärtsoppa och pannkaka – vilket var himla gott! Efter lunch blev det fokus på att natta småkillarna och därefter tog jag och L det lugnt med en kopp kaffe i hand. När maken kom hem från verkstaden och jobb passade vi på att ta en kvällspromenad med J och A, vilket var himla trevligt och uppskattat av vår lilla charmtroll!

Fredagen blev lugn. Tog mig iväg till centrum och lät lillen leka i lekparken med J och A under förmiddagen. Därefter gick vi hemåt för både lunch och sovvila, vilket behövdes då det var äckligt kvavt och kändes inte alls skönt att vara utomhus. Till eftermiddagen kom regnet, så det blev himla mysigt att bara vara hemma och njuta av lite inomhuslek! Till kvällen beställde vi hem en hamburgare från Cheesus Burger som var supergott, men däremot förstod vi inte att man behövde beställa mer för att få en meny. Oh well, gott var det!

I lördags var vi i Sigtuna (läs inlägget HÄR). Men dessförinnan passade vi på att åka till Barkaby för att gå på IKEA. Hem kom vi med en ny pall, en springform med sockerkaka- och platt form som man kan skifta mellan och lillen fick välja ett gosedjur – ett självklart val förstås: en apa! Han kramade om apan hårt och lät ”oo-aa” hela IKEA turen, vilket bara tydde på att han blev himla nöjd! Det har fortsatt vara hans favorit och han sover så fint med den. Vi passade även på att svänga förbi babyproffsen för att kunna hämta en babybox (tänkte ge er ett separat inlägg om det). Väl hemma sedan hade lillens sömn varit rubbad under hela dagen, så när han väl somnat i bilen lyckades vi söva om honom i vagn och han fick sova från 16:30-19:00. Därav blev det en väldigt sen kväll (somnade 22:00) men det resulterade i att han sov hela natten till 05:30. Underbart!

Igår vart en lugn dag tillsammans med min familj. Vi planerade en tur till centrum, men eftersom vi var där en timme för tidigt tog vi oss en promenad och lät lillen leka i lite över en timme, innan vi vandrade tillbaka mot centrumet. Lämnade in lite apoteksgrejor, köpte strumpor till lillen, köpte möbeltassar och en plopp-spel till lillen i olika färger och en snabb tur på Ica blev det. Därefter tog vi det lugnt hemma resten av kvällen, tittade lite på serier/fotboll, små städade och ändrade om lite i lägenheten. Mysigt! Till kvällen mös vi framför film tillsammans likt lördagen, men självklart somnade jag i makens trygga famn, likt alltid. ♡

Hoppas att ni fått en fin måndag idag! ♡

12 reaktioner till “Uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s