Sömnen börjar definitivt bli bättre! Bästa lösningen blev att under nattetid – då lillen vaknar varje gång vi försöker lägga ifrån honom – lägga honom i vår säng. Tredje dagen och jag känner mig genast mer utvilad. Skönt! Natten till idag sov jag dock ensam och maken tog lilleman tills småtimmarna, då sov han de sista timmarna hos mig i sängen. Så nya tider att vakna har blivit 06:30 (tisdag), 06:40 (igår) och 06:00 idag.

Oh well, vi har haft två fina dagar sen jag sist skrev. Min bror kom över för lunch i tisdags och passade lillen medan jag var hos min barnmorska. Bebis hjärtljud, blodtryck och järnvärdet såg fint ut – dock ville hon inte att jag trappar ner som utlovat? – men magmåttet var litet, därmed fick jag en akuttid till ultraljudsenheten på egen vald sjukhus till dagen efter. Resten av dagen blev fin med lite utomhuslek med pappa hans innan middag.

Det blev lite meckigt att hitta en person som kunde passa lillen medan jag var på ultraljudsundersökning på mindre än 24 timmar. Men jag lyckades få med min underbara farfar som vid upprepade tillfällen visat sig villig att ställa upp. Fantastiskt! Undersökningen visade på liten bebis, men fin moderkaka, men mer om det i morgondagens inlägg. Väl hemma igen blev det fokus på att få i lillen lite lunch och sedan fick han sova i ca 2,5 timme. Både han och jag var trött efter att ha åkt buss och varit ute på vift, så även jag fick mig ca 1 timmes sömn. Våra vänner J och A kom sedan över för att umgås och det blev en flytt på möbler i lillens rum inför en eventuell ny säng till helgen. Spännande!

Idag ser det ut att vara varmt. Hela 27 grader står det på tempen och jag hoppas att jag kan skydda lillen mot värmen. Även skydda mig själv som inte orkar med värmen som höggravid. Tur vi har vår AC som vi kan slå igång om det skulle bli alltför olidligt.

Jag hoppas att ni fått sova gott inatt och att ni kommer få en fin torsdag idag! ♡

12 reaktioner till “Akuttid, bättre sömn & vänskapsträff

 1. Skönt att dom kollar och undersöker allting noga och skönt att du har familj som ställer upp hela tiden…
  Här har du en länk till tåget som du såg hos mig..jag hade ett inlägg om det förra året men i år vart det bara en bild bakifrån..
  https://royaldjurgardentour.com/sv/
  Kanske något som din lilla prins 🤴 skulle tycka om..ha en fin dag nu kram Nicki 🤗

  Gilla

  1. Ja, väldigt skönt! Ja, så fint att ha en farfar som finns nära till hands 💕
   Tack för länken. Jag ska gå in och titta. Absolut, säkert något för lilleman 😍❤️

   Gilla

 2. Skönt att sömnen börjar bli bättre. Tack för att du uppdaterar oss om hur du och bebis i magen mår.

  (Sent) Svar: Tack för dina ord till mitt inlägg om att en nära vän flyttar.

  Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s