…Och mysig dag det blev! Morgonen blev rätt lugn eftersom jag var så trött efter nattens kämpande. Men vid 10:30 mötte vi upp våra vänner J och A och tillsammans besökte vi min bror som är hundvakt för närvarande. Det var lillens första träff med en hund på nära håll och först upplevde han att den stora hunden var för obehaglig, men till slut vande han sig och tyckte att båda hundarna var intressanta. Efter lunch och trevligt sällskap av min bror, gick vi vidare mot centrum med ett varsitt sovande barn i vagn. Båda totalt utmattade efter att ha fått träffa två hundar. Vi passade på att stanna till vid centrum för inhandling och sedan tog vi oss en omväg för att sedan landa hemma hos mig ca 1 timme senare. Lillen vaknade till men somnade om rätt lätt och sov i ytterligare 1 timme hemma, medan jag och J satt på balkongen och mös och pratade. Båda barnen vaknade samtidigt och det har blivit en hel del inomhus lek och vi bjöd även på middag. Vid 19:30 gick de hemåt och strax innan 21:00 somnade lillen. Tittat på ett avsnitt av Riverdale och nu ligger jag till sängs och håller alla tummar och tår att jag får någon som helst sömn inatt. Wish me luck!

Hoppas er måndag också startat bra!

10 reaktioner till “Vilken fantastisk…

    1. Ja, men absolut! Lillen tycker mycket om hundar på avstånd, så roligt att han även till slut gillade hundar på nära håll med. Underlättar om man skulle träffa folk med hund 🥰👍🏻

      Gilla

    1. Ja men visst, speciellt den händelse min son fick vara med om. Men kort därefter tyckte han att det var roligt. Tror att han inte skulle reagerat likadant om han inte blev utsatt för tidigt för hundens pussar haha 😂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s