…Tillsammans med våra vänner J och A. Även fast att man inte träffas en hel dag likt jag gör med andra vänner, är det helt fantastiskt att bryta av dagen med att umgås med fina vänner till oss och få sällskap på våra promenader och/eller lekplatshäng!

I måndags var det soligt och behagligt väder ute. Vi träffade våra vänner vid ca 10:30 vid en intilliggande lekpark och lät våra barn få roa sig en stund. Därefter tog vi oss hem mot oss och åt gemensam lunch och barnen fick leka. Därefter avslutade vi dagen när båda barnen var i behov av sin vila och jag fick även jag en skön vilostund i soffan, vilket verkligen var välbehövligt! När maken kom hem blev det inte många knop gjorda, utan vi båda passade på att vila lite och umgås tillsammans med vår son.

Igår vaknade jag till att det regnade ute. Därför spenderades förmiddagen inomhus och eftersom lillen visade tecken på trötthet blev det en förmiddagsvila för honom idag. Efter lunch mötte vi åter upp J och A och tog en promenad och stannade till vid en lekplats. När regnet föll igen passade vi på att ta oss hemåt till varsitt hushåll och lillen visade återigen på trötthet efter mellanmålet och fick därmed ta en extra vila idag. Vilket inte hans mamma klagar på! När maken slutade hämtade vi upp min brors bil och åt sedan relativt tidig middag eftersom maken behövde åka iväg till läkaren för sitt finger. Medan tog vi det lugnt hemma, fixade inför lillens nattning och tog emot en Ica-leverans. Därefter fick jag lite egen tid framför serier och lite gottis i hand.

Onsdag idag och hittills är dagen oplanerad. Kanske åker förbi mina föräldrar för att vattna deras växter, annars får vi se vad dagen har att erbjuda.

Hoppas att ni får en fin onsdag idag!

14 reaktioner till “Det blev två dagar…

  1. Det låter som om du har ganska lugna och sköna dagar trots allt och det är ju bara bra..ha en riktigt fin onsdag nu och var rädd om dig..🤗👍

    Gilla

  2. Svar: Tack för orden. Ett (eller två!) besök i Slottsskogen i centrala Göteborg kan jag verkligen rekommendera! Passar hela familjen.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s