…Förrådet få bli ompysslad, vilket vi har gjort under tidig förmiddag. Det krävdes en del rensning, kläder som behövde komma in i garderoben, saker som skulle återvinnas, panta osv. Vi passade på att handla medan vi pantade, vilket var himla smidigt. Lagom till lunchtid kom vi åter hem där maken gjorde sin berömda lax- och purjo rätt med spaghetti. Mums! Efter lillens vilostund blev det fortsatt inomhuslek och till kvällen åt vi god ugnspannkaka med bacon.

Fredagen spenderades med L och R. I vanlig ordning åt vi lunch, barnen fick leka både inomhus och utomhus i en lekpark. När maken kom hem tog vi en kvällspromenad likt förra fredagen till centrum och därefter tog vi det lugnt hemma tills det var dags för lillen att sova.

Lördag blev till en början lugn. Maken tog ett extra pass medan jag fick roa Lille Skrutt själv. Tog oss ut till en lekpark i 1,5 timme där mina föräldrar anslöt i ca 20 minuter. Vid ca 15:30 var vi hos våra vänner L och R och blev bjudna på god grillad middag och pannacotta med färska jordgubbar ovanpå. Mums! Killarna fick leka både inomhus och utomhus på deras trädgård medan papporna fick lära känna varandra mer och vi mammor likt alltid pratade om allt möjligt. Vi var åter hemma vid ca 20:40. Riktigt mysig dag!

Måndag idag och hittills en oplanerad dag. Kanske träffar mamma, men återstår att se. Hoppas att ni får en fin start på nya veckan! ♡

13 reaktioner till “Igår behövdes…

  1. Det är ju en skön känsla efteråt när man har rensat och fixat. Inte länge sedan jag gjorde det i min garderob. Så skönt att veta vad man har och vad som passar 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s