Idag har det varit en fantastisk fin torsdag! Startade med att jag och maken samsades om att ta hand om lillen under kväll/natt och jag fick betydligt mer sömn idag än föregående natt. Vid 10:00 tog vi bussen mot mina föräldrar där mamma mottog oss glatt vid busshållplatsen. Jag och lillen har myst tillsammans med mamma på deras bakgård och lillen fick äta en god jordgubbe från deras trädgård. Pannkaka till lunch, därefter tog han en skön vila på ca 1,5 timme medan vi spelade Skip-Bo med min brorsdotter. När lillen sedan vaknade tog vi bussen till centrumet där jag fick en klänning och bh inhandlat till mig och bebis i magen fick sina första kläder av sina morföräldrar. Så fina! Vidare gick vi hem till mig där vi åt lite glass och vi fick hjälp med att städa vårt hem, nu när jag inte är så aktiv längre och mycket faller på min make. Jag är himla tacksam för min mamma, hon är helt fantastisk och så hjälpsam. ♡♡

Maken kom hem senare än vanligt. Det har därför blivit McDonalds till middag idag och en mer lugn kväll hos oss, vilket var välbehövligt efter en relativt aktiv dag.

Hoppas att även ni fått en fin torsdag idag!

8 reaktioner till “14 juli

    1. Eller hur 😍 vi är en star wars familj, min pappa älskar det och introducerade det till mig. Min make gillar det också, så det passade sig att lilleman sedan ska få ett set med mandalorien kläder 🤭

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s