…Väldigt bra och dagen avslutades på bästa sätt med. Lillen krånglade under kvällen och efter många försök gav jag upp och begärde stöd från maken. Så från 00-5:30 fick jag sova ostört medan maken tacksamt tog hand om lillen.

Trots att jag fick mer eller mindre en god natts sömn var jag inte piggare. Smärtorna i magen hade försvunnit, tack och lov, men däremot har jag känt mig låg hela dagen. Våra vänner L och R kom på besök och vi startade vår träff med att handla in lunch för att sedan leka i en lekpark. Därefter blev det inomhus lek resten av dagen. Lillen var himla trött när de åkte hemåt och fick sig en vila på ca 1 timme innan han smått väcktes för att vi skulle vidare hem till mina föräldrar på middag. Hos dem befann sig min kusin med familj som jag inte träffat på ca 5 år, så det var himla trevligt att åter få träffas och vi fick visa upp vår älskade son. Efter middagen åkte vi hemåt för att lillen skulle få komma i sängs en bra tid och nu ligger maken i soffan och tittar på fotboll (3-0 till oss!) och jag ska försöka varva ned och gå och lägga mig tidigt.

Hoppas ni fått en bra måndag idag!

3 reaktioner till “Nya veckan startades…

    1. Tack! Ja, jag har typ bara åtsittande kläder sedan tidigare, så blir att magen blir lite mer synlig hehe. Men absolut är det fint att visa upp sin gravidmage 🥰

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s