Igår var jag alldeles för trött för att orka publicera något inlägg. Det var en riktigt händelserik dag som innehöll lite gott och blandat. Morgonen startades tidigt då vi körde in maken till jobbet för att därefter åka vidare till en verkstad. Dessvärre hade de glömt uppdatera sina sommar öppettider på hemsidan, så fick åka hem och mellan landa och sedan åka tillbaka ca 30 minuter senare. Hos verkstaden kontrollerade de motorns funktion efter vårt motorbyte för några veckor sedan och konstaterade att oljebyte bör utföras. Surt nog behövde vi boka ny tid för det, vilket jag inte alls förstår, men glad över att allt tog ca 30 minuter och att vi fick tillbaka bilen samma dag. Det möjliggjorde så att jag kunde åka hem till våra vänner L och R och spendera större delen av dagen hos dem. Förmiddagen spenderades i en närliggande lekpark och efter lunch fick de båda två sova gott medan regnet öste ned. Eftermiddagen bestod av inomhuslek varvat med mellisstund innan vi åkte för att hämta upp pappa/maken vår i häll regn. Obehagligt nog såg man inte ens vägen, men tur att man har huvudet på skaft och kan planera körningen efter väglaget.

Tur nog klarnade vädret upp sig lagom tills att vi skulle kliva ur bilen. Vi skulle gå på vår femte visning av lägenheten/radhus i ett annat område. Vi kom dit ca 30 minuter tidigare, så vi tog en mysig promenad längs en sjö och lillen fick springa av sig lite energi inför visningen. Likt de andra stället vi är förtjusta i, upplevde vi att även denna bostad föll oss i smaken. Ska bli spännande att se om detta blir vår framtida bostad eller inte (högst troligt inte). När vi var färdiga på visningen åkte vi hemåt, lagade mat och lekte med lillen innan det var dags att natta honom. Själv var jag rätt trött efter dagens aktivitet att även jag snabbt somnade på soffan därefter. Inte direkt ovanligt ska jag väl tillägga.

Idag, torsdag, ska jag träffa svägerskan med son. Hoppas på att få en minst lika bra dag som igår!

Kram ♡

23 reaktioner till “Gott och blandat dag

  1. Ja, det är det verkligen! Det är tur att man brukar vara vettig bakom ratten när man kör, så att man slipper vara den som sitter i vägrenen för vårdslöshet i trafiken 😅

   Gilla

 1. gillar bilden . gillar att gå på husvisningar . nu bor vi typ i radhus kan man säga men stor trivs här så inget mer husletande men hemnet knarkar gör ja fortf ha ha

  Gilla

 2. Oj som vanligt har jag missat massor av dina inlägg..🙄 mycket beror på att jag varit väldigt bloggtrött och att det blivit mer och mer Facebook istället.. skönt i alla fall att du mår bra och vad kul att ni ska flytta igen.. hoppas att allt går bra och ha en fin söndag nu..kram 🤗♥️👍

  Gilla

  1. Ingen fara. Jag förstår helt! Jag missar också en hel del ibland när jag inte haft tid att läsa andras bloggar/kommentera. 😊

   Ja, det är bra. Hoppas att allt bara är bra med dig också 😊

   Gilla

 3. Spännande att ni är på jakt efter ett annat boende!

  Svar: Tack för att du läser mina inlägg. Ja, vår förhoppning är att flytta till ett hus – förutsatt att vi får sålt vår nuvarande bostad. Jag berättar mer när det är klart. 🙂

  Stor kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s