Vilken fantastisk dag det blev! Morgonen startades med ”sovmorgon” (dvs. lillen sov hela natten från 20-05:45) och jag kände mig mer eller mindre utvilad, förutom de få uppvak under natten jag har trots ostörd från min son utanför livmodern. Lugn förmiddag där jag hann städa hela lägenheten, baka en kladdkaka, duscha, tvätta och hänga tvätt samt tömma och fylla diskmaskin innan 11:00. Jag hann såklart fokusera på att ta hand om lillen emellanåt allt. Vid 10:00 valde lillen att ta sin enda vila och sov i 1,5 timme, lagom till att jag blev färdig med allt + fått lite vila själv och 10 minuter innan vi fick besök.

Idag träffade jag förhoppningsvis en nyfunnen vän för första gången. Vi har haft kontakt genom facebook och valde att träffas över en lunch. Hon tog med sig donken hem och isen bröts fort genom att jag som alltid önskar att mina gäster ska känna sig som hemma. Lillen var dock lite blyg till att börja med, men öppnade upp sig och var glad och positiv resten av dagen. Efter lunch, fika och lillen fått leka lite inomhus gick vi ut till en närliggande lekpark. Där fick lillen leka av sig energi och vi fick tid att prata och lära känna varandra mer. Efter ca 1 timme tackade vi för oss, gick åt varsitt håll och lillen fick lite mellis och leka inomhus och spendera tid med sin pappa när han kom hem från sitt jobb. Hemmet är nu i ordning igen efter dagens ”kaos” och nu myser jag i soffan under en filt och tittar på TVD.

Så mysigt med att lära känna nya personer, speciellt gravida. Det skiljer två dagar mellan våra graviditeter och det skulle vara så roligt att få en vän som har barn i samma ålder som mig, likt min vän L och jag har. ♡

Hoppas att ni fått en fantastisk fin tisdag!

8 reaktioner till “Första mötet

  1. Åhh! Jag hoppas att ert första möte leder till att ni blir goda vänner och kan följas åt de närmaste åren. 🙂

    Svar: Tack snälla för fina ord om min bullet journal.

    Stor kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s