Vilken fin helg vi haft! Lugn och med hyfsat fint och svalt väder. Precis vad vi önskat oss – behagligt väder!

Lördagen blev lugn och fin. Vi återhämtade oss från vår förkylning, jag och lillen och njöt av att ha vår pappa/make hemma hos oss. Vi tog oss en sväng till Jula på förmiddagen, annars blev det en lugn dag hemma innan lillen fick sin vilostund. Därefter tog vi oss ut en stund för att roa lillen och han fick bli av med lite energi. Väl hemma njöt vi sedan av AC:n och tog det lugnt.

Söndagen blev hyfsat lugn den med. Förmiddagen spenderades hemma och eftermiddagen var vi på vift. Vi var iväg på tre lägenhetsvisningar där ett av tre var av intresse. Lillen var tapper som orkade med, trots att han endast fick maximalt 20 minuters vila. Han fick därför ta en sen tupplur på sen eftermiddag då vi kom hem och somna sent på kvällen sedan.

Idag var tanken att lämna in vår bil på verkstad och träffa vänner, men så blev det inte. Natten till idag blev lite tumultartad och det kändes dumt att väcka lillen för en tidig uppgång. Istället ringde min mamma mig och hörde efter om vi kunde ses, vilket vi gärna nappade på! Vi möttes upp halvvägs, gick till en lekpark, sedan vidare för att handla lunch och sen njöt vi av lite tid hemma hos oss. Min bror kom även på besök en stund även han, vilket var väldigt uppskattat av lillen. När maken kom hem åt vi tidig middag, sedan åkte vi vidare på visning nummer fyra samt var på visning på den lägenhet som vi ansåg var av intresse igår. Blev sedan att åka hem, natta lillen och ta ett långt samtal, både sinsemellan och med mina föräldrar. Nu är det dags att kasta in handduken och välkomna nästa dag.

Hoppas ni fått en fin måndag!

2 reaktioner till “Lugn och produktiv helg

  1. Vilken bra helg det blev även om ni fick ändra lite i planeringen. Så ni går i flyttankar igen? Hoppas ni hittar en passande lägenhet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s