Vilken fantastisk dag med strålande solsken det varit idag! Stundtals har det varit så varmt att det varit jobbigt att vara utomhus, men det är inget som hindrat oss!

Morgonen började lugn med god frukost bestående av frallor. Vid 09:00 gick vi ut och lekte med lillens nya basketboll och i en närliggande lekpark fram till kl. 10, då gick vi hemåt för att han skulle få i sig lite tidig lunch och sedan vila på det. Detta för att vi ville ha en pigg och utvilad kille inför vårt BVC besök. Medan lillen sov tog vi oss en skön vilostund i soffan framför serien The Dropout och åt vår lunch. När lillen vaknade sedan efter ca 1,5 timmes lunch fixade vi i ordning oss och gick till BVC.

Vi var hos BVC för det berömda 18 månaders kontrollen. Allt såg fint ut och de orosmoln vi smått haft hemma är ett minne blott nu, skönt nog. Han fortsätter följa sin kurva i både vikt och längd samt att han fick första dosen vaccin mot påssjuka, mässling och röda hund. Som plåster på såret fick han ett fint klistermärke med Bamses dotter på. Så fint!

Därefter styrde vi bilen mot en av två 4H gårdar vi hade på dagens agenda. Den första 4H gården hette Eolshälls 4H-gård som vi tyckte var en flopp. Lillen fick se en häst och några hönor/kycklingar, men annars var det inte så roligt. Tur nog låg Asplundsparken endast 5 minuter bort och vi begav oss dit bort. Och oj så mysigt det var! Där fick lillen se getter (han försökte pocka på dem med sina get-läten, så gullig!), grisar, kaniner, tuppar och hästar. Det var riktigt uppskattat att springa runt och titta på djuren. Bredvid djuren hade de en större lekpark som vi besökte där lillen fick både gunga, leka i sandlådan och springa runt en stund. Därefter besökte vi deras café (golf baren) för en middag och som underhållning fick lillen se folk spela minigolf och en katt strök omkring runt borden, likt små fåglar. Gång på gång försökte lillen heja på folk som spelade golf, vilket var även det himla sött haha.

Efter middagen satte vi oss åter i bilen på väg hemåt. Vi var hemma igen strax efter 17:30 och blivit att titta på Nalle Puh och tagit det lugnt hemma med bokläsning och lugna lekar innan jag nattade lill killen.

Resten av kvällen blev lugn i soffan med maken. Jag hoppas att er tisdag blev himla fin ♡

10 reaktioner till “Semesterdag 7 – BVC & 4H gårdar

  1. Låter som en bra dag! 4-H gårdar är så härliga! Vi har en i min stad och sen har vi en park som heter Mariebergsskogen där det också finns djur att titta på, skog att strosa omkring i, olika fik och lekparker. Även minigolf och badplats finns. En av de mest berömda ställena i Karlstad 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s