Regn och rusk. Det är väl så jag kan beskriva väderleken hos oss igår. Det har gjort att vi inte alls varit peppade på att göra något speciellt igår faktiskt. Vi var smått på G några gånger till någon 4H-gård, men då regnet öst ned gång på gång med några få timmars mellanrum plus att lillen var i stort behov av att sova efter lunch, fanns där ingen ork kvar. Istället har vi tagit en lugn dag hemma där jag fått lite städat och vi tog oss iväg efter lillens vilostund ut till lekparken vid ca 16 där han fick leka av sig energi och sedan handlade vi på Ica innan vi gick hem för att börja laga middagen. Middagen bestod av hemma lagad hamburgare med pommes. Så gott!

Flera gånger försökte vi ta oss iväg. Men antingen stoppades vi av regn eller av lillens behov. En mer eller mindre trist semesterdag, samtidigt som det kanske kan vara trevligt med en lugn dag.

Tisdag idag och BVC står på schemat. Det är dock inte förrän tidig eftermiddag, så det känns som om vi inte kan hitta på så mycket på förmiddagen. Får se vad dagen har att erbjuda, då det är fint väder och man kan alltid försöka få igenom gårdagens planer till en 4H-gård under eftermiddagen istället. Får allt se vad som händer.

Tills kvällens inlägg ska jag nu njuta av lite Nalle Puh med lillen, mysa med lillebror som sparkar på friskt och snart äta god frukost. Hoppas att ni fått en fantastisk fin måndag igår och får en fin tisdag idag! ♡

4 reaktioner till “Semesterdag 6 – slappar dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s