Presenter till A och J

Den här helgen har bestått av att fira våra vänner J och A födelsedag samt min svärmors födelsedag. Tur nog infall dessa på två olika dagar så att vi kunde närvara på båda två.

Innan firandet på lördagen så åkte vi iväg till makens jobb för att återlämna lite saker. Därefter tog vi det lugnt både under förmiddagen och den korta stunden av eftermiddagen gick ut på att förbereda oss inför firandet hos våra vänner medan lillen sov sin vila. Vid 14 var vi på våra vänners bakgård där det var fint uppdukat med en massa gottis. Även lillen fick sig en god muffins ifrån Mellistipset (de jag brukar göra till honom). Vid 15:30 gick vi sedan vidare för att handla på Ica, lagade mat, åt middagen med indiskt tema och gjorde sedan en favorit i repris: gick ut på balkongen och blåste såpbubblor med lillen och njöt i solen innan det var dags att gå in och natta honom. Resten av kvällen blev lugn med lite gottis framför film/serier med maken.

Kalasbordet hos J och A

Söndag idag och ytterligare ett födelsedagsfirande väntades. Vi fick en hel del gjort innan så som att vika tvätt, fixa i vårt förråd och därefter åkte vi hem till min svärmor lite tidigare för att hinna gå igenom förrådet vi har hos henne. Hittade en massa gosedjur från då maken var liten, så dem tog vi med oss hemåt till våra söner. Vi hann även spela lite kort och lillen tog sig en välförtjänt vilostund på 1 timme innan alla gäster kom. Gästerna som var bjudna var tre vänner till min svärmor, så det var nog trevligt för henne att få visa upp bland annat sitt barnbarn för dem och de var himla trevliga och en av dem blev omtyckt av lillen då hon försökte sig på att leka några gånger med honom. Fint! Vi blev bjudna på god kanelbulle, kakor och prinsesstårta och innan alla gäster gick passade vi på att gå ut på svärmors bakgård till en lekpark så att lillen fick leka av sig lite energi. Sedan tog vi oss uppåt mot svärmor igen för middag, där vi blev bjudna på Babas och vi hann spela en till omgång plump där jag lyckligtvis vann! Lite efter 19 började vi bege oss hemåt och var hemma igen vid 19:45. Lillen fick gå från parkeringen och få springa av sig lite mer energi, vilket inte gjorde oss någonting, då vi fick njuta lite extra av kvällssolen. Nu är lillen nattad och vi tar oss en välförtjänt vila i soffan innan det är dags för oss att sova.

Det har varit en fantastisk dag. Imorgon börjar vår sista semestervecka och hittills har vi bara smått planerat en träff med min svärmor och svägerska samt att vi ska fira midsommar ihop med mina föräldrar. Får hoppas att vi kan planera in fler roliga trippar!

Hoppas att ni fått en super fin helg!

Svärmors present

12 reaktioner till “Födelsedagsfirande × 2

  1. Vad kul att sönerna kunde ta över din makes gamla gosedjur. Hade jag haft barn hade jag älskat att se dom leka med det jag lekte med som liten.

    Gilla

    1. Ja, det är så trevligt! Även mina gosedjur har min son och några leksaker vi köpt till min brorsdotter har han fått ärva. Också trevligt! 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s