Två inlägg på en dag. Idag är vi inne på semesterdag 5 där vädret har bjudit på strålande solsken men stundtals har solen gått i moln, vilket enligt mig endast är behagligt. Tanken var att vi skulle åkt och bada, men tiden drog iväg, så vi beslöt ta det en annan dag istället.

Dagen har bestått av att göra ärenden idag igen. De ärenden som vi inte fick gjorda igår, exempelvis har vi köpt in de återstående födelsedagspresenterna (4 av 4), handlade nödvändigheter ifrån Clas Ohlson, presentpapper från Lagerhouse och en drös växter ifrån Plantagen. Vi kom åter hem vid ca 13:30 och blev sen lunch, därefter blev det en vila för tappra lillen som bara nöjt följt med hela dagen med minimalt gnäll. ♡

Medan lillen tog ca 130 minuters sömn passade vi på att få upp växterna, slå in paket till våra vänner och städa balkongen för andra gången i år. Sedan tog även jag och maken en välförtjänt paus i soffan medan sonen lekte lite inomhus, för att sedan ta oss utåt igen och handla kvällens middag och morgondagens frukost. Till middag åt vi fin korv med potatissallad och sockerärtor. Mums! Sedan gick vi ut på balkongen för att svalka av oss lite och blåsa såpbubblor till en skrattande 17 månaders som glatt jagade bubblorna. Fantastiskt att få uppleva barns glädje över olika saker! ♡

Hunnit med två tvättar och nyss hängt upp sista tvättmaskinen. Imorgon går den varm igen för att sedan få vila i åtminstone 1 vecka. Skönt! Sådant man måste göra på sin semester också, likt disk, handling och matlagning. Lillen är nu nattad och vi föräldrar ska njuta av en god daimglass framför serier. Lyx!

Hoppas er fredag startat bra!

4 reaktioner till “Semesterdag 5 – ärenden med nöje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s