Inköp från Lager 157

Idag har dagen bestått av att få ärenden gjorda och ta det lugnt hemma. Redan igår såg vi att SMHI varnade för häll regn och mycket riktigt har det ösregnat idag med åska och blixtrar. Två gånger. Det ena var vi hemma medan den andra gången gick vi hemåt i åska/blixt samt regn. Det kändes därför klokt att ta tag i hemmet istället och åka dit vi inte kunnat utan bil.

Det har blivit att städa undan saker till sin rätta plats, diska, dammsuga och jag lade undan kläder jag inte längre kan ha i min garderob och lade i gravidkläder istället. När lillen vaknade åt vi lunch och tog sedan på oss ytterkläderna för att leka kort stund i en lekpark plus ta en kort promenad. Solen tittade fram under eftermiddagen, vilket vi råkade klaffa in vår utevistelse på, vilket både var trevligt och svettigt. Under eftermiddagen tog sig maken iväg för att hämta vår bil som vi lämnade in på verkstad förra onsdagen, så skönt att äntligen ha tillbaka vår bil så att vi kan uträtta ärenden (dock onödigt länge som den behövt vara inne på verkstad..). Därefter monterades bilbarnstol och sedan for vi vidare till Länna för shopping. Vi köpte kläder till mig och lillen, lillen fick en basketboll, ett par sandaler och badleksaker och vi köpte två födelsedagspresenter av fyra. Kändes väldigt skönt!

När vi kom hem var klockan 19:00, så snabbt i med lite middag och vid 21:00 sövde vi lillen. Därav orkade jag inte publicera ett inlägg. Somnade nog i soffan kort efter att lillen somnat och sov kvar resten av natten (utöver ett uppvak där jag behövde byta blöja och natta om lillen).

Idag har vi inga direkta planer utöver att vi ska åka till ett annat köpcentrum och se om vi kan köpa in ytterligare en födelsedagspresent som ska ges bort på söndag och sedan får vi se vad vädret har att erbjuda.

Hoppas att er torsdag blev fin och att ni får en fin fredag idag!

2 reaktioner till “Semesterdag 4 – ärende dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s