Vilken fantastisk dag och vilket fantastisk väder! Igår skulle vi egentligen gjort den här dagsutflykten, men pga. vädret ställde vi in och bokade om till idag istället. Vilket var kanoners!

Redan vid 08:10 var vi utanför huset och tog bussen bort mot Hellasgården. Väl framme hade vi hyrt en kanadensare i 2 timmar. Jag skulle ljuga om jag sade att jag inte var orolig innan, men varför det känner jag nu!? Det gick hur bra som helst! Lillen var först lite skeptiskt och rastlös, så vi beslöt stanna till vid en ö/nära Hellas för att lillen skulle få springa av sig lite energi. Därefter satte vi oss tillrätta i båten igen och denna gång satt vi mot pappa/min make som tyvärr själv fick ro denna båt. Det tyckte lillen var himla roligt och ju mer tiden gick så blev han bara tröttare och på myshumör. Det var väl närmare mot slutet som han gav upp och blev lite små ledsen, lagom till att vi skulle strax komma av båten. Så det var super trevligt och tror nog alla tre njöt en hel del.

Väl på land igen tog vi oss bortåt mot restaurangen, där vi åt en god lunch. Så gott och kändes så lyxigt att sitta i solen, äta gott och dricka gott och bara få prata om allt mellan himmel och jord. Fick lite känslan av en dejt dag med min man, även fast att det var en mysig familjedag. ♡

Vi passade på att ta den blåa slingan på 1300 m för att få lillen att somna. Därefter körde vi minigolf där maken vann med endast 1 poäng (52-53) och lillen vaknade lägligt upp vid 15:e banan och fick bevittna mitt hole-in-one. Tacksam unge likt alltid som gärna tittade på utan att bry sig om att bara få titta på. Glada skratt och leenden fick vi hela tiden. Men efteråt fick han springa av sig lite, doppa tårna i vattnet innan vi tog bussen hemåt igen. Vi var hemma igen vid 14:30, blivit lite hemmalek och sen vila (16:30-17:30) då lillen sov så lite i vagn.

Till kvällen äter vi god pommes med kött till middag. Sedan blir det nog en god chokladbit till kvällen så här en lillördag.

Jag hoppas att ni haft en fin onsdag idag!

18 reaktioner till “Semesterdag 3 – Hellasgården

 1. Vilken mysig dag! Och härligt att ni fick så fint väder med<3
  Så kul med minigolf, det var inte igåtr för min del 😉 *leer*
  Sv: Tack för att du delade med dig, får se hur det utvecklar sig 🙂
  Ha en fin kväll, Kram!

  Gilla

 2. Vilken mysig dag ni hade tillsammans er lilla familj! Glad för er skull. ❤

  Svar: Tack så mycket för din fina kommentar till mitt inlägg om att juni månad bara susar förbi.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s