Makens andra semesterdag och planen var att åka båt och spendera vår dag kring naturen. Men det fick vi skjuta på till imorgon eftersom vädret inte var på topp. Dvs. när vi var inne på Kaatach hällregnade det hos oss, så på så sätt hade vi tur.

Morgonen blev lugn med full fokus på att förbereda oss på dagen. Vi tog sen en härlig promenad bort till en lekland där vi mötte upp våra goda vänner L och R. Gemensamt har vi aktiverat våra söner inne på leklandet och det märktes att båda uppskattade dagens aktivitet. Efter nästan 2 timmars lekande avslutade vi dagen med lunch innan vi tog en promenad hemåt igen. Tur nog hade det slutat regna, men vi gick hem till åskans muller.

Lillen var sedan så trött efter dagens aktivitet att han sov i ca 2,5 timme. Medan passade vi på att vila upp oss. Promenad plus lekland medförde att jag fick hemska smärtor i höfterna, men som tur nog gick över vid lite vila. Resten av dagen har blivit att umgås med min familj, ätit pasta med ost- och skinksås till middag och en massa inomhus lek ihop. Nu sover lillen skönt nog i sin säng för natten och jag ska fortsätta njuta i soffan framför serier och äta en god glass.

Hoppas att ni haft en fin tisdag idag! ♡

6 reaktioner till “Semesterdag 2 – Lekland

  1. Så kul med lekland! Hoppas ni hade en toppen dag 🙂
    Kan tänka mig att det uppskattades 😉

    Min blogg har sett annorlunda ut på min dator senaste typ 2 dagarna. Annorlunda textsnitt och format, sett liksom ”konstig ut” Men ser normal ut på mobilen. Kanske min dator haha, den är gammal 😉 Därför jag undrade hur den såg ut när ån annan besöker sidan. Ja ja får se hur det utvwecklar sig ❤
    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s