Jag måste börja med att säga att jag är, likt er andra, trött på bloggportalen nouw. Jag har inte kunnat kommentera på nouw-bloggar på mer än 2 veckor och jag upplever inte att jag får ordentligt med stöd från deras support. Trist! Så till er med nouw, jag försöker och jag hoppas att jag kommer kunna få bukt på problemet inom kort!

Annars har helgen i stort sätt varit lugn. Fredagen bjöd på fint väder och förmiddagen spenderade jag och min lille prins tillsammans med våra vänner. Dagen blev fortsatt lugn tillsammans med maken. Lördagen blev en dag då maken var borta från 9-23. Istället för att umgås som en familj så träffade vi upp mina föräldrar för lunch på en picknick filt och lek i en närliggande lekpark. Det var precis så mysigt som det låter! Lillen var också himla glad över att få leka lite med sina morföräldrar. Vi avslutade med lite fika hemma hos mig och sedan blev det en fortsatt lugn kväll tillsammans med min prins i väntan på att maken skulle komma hem. Gårdagens planer blev inställda (åka på shopping runda), men det får bli en annan dag denna vecka. Istället tog vi oss ut på en promenad på förmiddagen, stannade till vid en skola och lekte med en kvarglömd basket boll, som riktigt uppskattades av lillen. Inte mycket mer hände igår.

Idag däremot startade min make sin semester! Tyvärr får vi endast 2 veckor ihop, men två veckor vi definitivt ska njuta av. Som jag tidigare skrivit har vi inga direkta planer, utan tar dagen lite som den kommer, vilket kan bli mysigt det med! Som idag tog vi bussen (lillens andra gång) till ett ställe där vi gjorde pass. Lillen var super lugn fram och tillbaka i bussen och när vi tog pass så var han överlycklig och tyckte det var super kul. Så roligt att se! Men bussresa + tagit pass måste ha varit så utmattade, för efter lunch tog sig lillen vilostund på nästan 4 timmar (3 timmar och 45 minuter). Galet! Tacksamt ändå, då jag hann skriva ett urvalsprov inför kommande studier i höst i lugn och ro och ta det lite lugnt i soffan med en kopp kaffe. Gällande urvalsprovet så får vi se hur det går, det kändes väl sådär, så nu hoppas jag på det bästa! När lillen vaknade tog vi oss ut på en sen eftermiddags promenad till en lekpark och lillen fick både springa av sig och leka av sig i ca 40 minuter innan vi begav oss hemåt för att laga mat, äta mat och göra oss redo för natten. Nu sover han sött i sin säng igen och jag och min make tar det lugnt framför serier och planerar inför morgondagens händelser.

Hoppas att även er vecka har startat bra!

10 reaktioner till “Helgen & första semesterdagen

  1. Jajamänsan, vi ska försöka njuta så gott vi kan! Oj, 6 veckor är då inte lite. Så skönt att ni båda kan vara lediga samtidigt i 6 veckor 🥰

   Gilla

 1. Jag bytte ifrån Nouw, jag orkade helt enkelt inte längre med att försöka få hjälp ifrån dom med allt som strulade…

  trevlig semester!

  Gilla

  1. Det har jag full förståelse för! Hade inte heller velat vara kvar på en bloggportal där det känns som om man inte får hjälp eller alltid ska stöta på problem 😥

   Gilla

 2. Ja eller hur … 😉 Så drygt med Nouw! Känns helt rätt att lämna, då inget verkar göras för att det ska fixas. Har ockå svårt att kommentera på nouw-bloggar, irriterande.

  Får jag fråga,ser min blogg ”normal” ut när du besöker den? MIn blogg ser konstig ut när jag klickar på den, ser inte ut som den gjorde i början, Varit så i typ 1 dag nu.Suck haha … 😉 Tänker om den ser konstig ut för alla som besöker den el bara för mig ..

  Så mysigt med 2 veckor ihop. Passa på och njut så mycket du kan<3
  Kram!

  Gilla

  1. Verkligen, blir så irriterad då det tar lång tid innan det händer något och jag fick gång på gång bara ett mejl om att det mest troligt berodde på mig, men sedan visades det att det berodde på dem 🤪😅

   Ja, det ska bli helt fantastiskt! Hittills har vi haft det super fina tre dagar 😍

   Gilla

 3. Över 2 veckor med så stora problem på Nouw. Det är riktigt dåligt faktiskt, och otroligt nonchalant av dom att inte agera mer. Hade jag fått ett meddelande från dom att ”senast detta datum är det löst” så hade jag kunnat hålla ut. Men man har inte hört något.
  Hoppas att ni får 2 underbara semesterveckor ihop, med fint väder.

  Gilla

  1. Ja, det var riktigt dåligt och trist när man blir bemött så som att det är jag som är felet, inte deras bloggportal. Men skönt att det är löst nu 👍🏻

   Tack! Hittills har våra tre dagar på semestern varit himla fina. Hoppas på fler sådana här mysiga och händelsefyllda dagar 🥰

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s