Nu räknas timmarna ned. När maken slutar sitt jobb så kommer han att gå på två, välförtjänta semesterveckor. Hittills har vi inte mycket inplanerat, men tanken är att vi ska ta hans semester lite som den kommer. Ser vad vädret och dagslusten erbjuder.

Fredag idag och denna vecka har varit så himla mysig! I tisdags kom våra fina vänner L och R över. Vi möttes upp för att gemensamt handla någon picknick lunch på Ica och gick sedan vidare till en lekpark. Där fick killarna leka av sig en hel del energi och tanken var att vi skulle ätit lunchen på en picknick filt, men de stod och trimmade gräset intill lekparken, därför beslöt vi att gå hemåt till oss och äta lunchen där. Sagt och gjort, och killarna var rätt trötta efter att ha lekt i lekparken i minst 40 minuter i solen. De tog sedan en vila och både jag och min vän fick ta oss en kopp kaffe i lugn och ro, vilket är himla tacksamt! Resten av dagen blev bra och lugn sedan hemma tillsammans med min make.

Onsdagen var också himla bra! Maken var skönt nog ledig enligt schema och redan vid 7 var han och lämnade in bilen på verkstad. Äntligen, efter 2 månaders väntan, minst! Därefter tog vi en skön morgonpromenad på lite mer än en timme, där lillen fick leka lite i en lekpark och springa lite fritt. Därefter var han så trött att han fick ta sig en skön liten vila innan dagen fortsatte vidare mot ett vaccinationsställe, där både maken och lillen vaccinerades mot TBE. Lillen tog det himla bra, inget gråt och det gick snabbt över! Som plåster på såret fick han leka lite till i en annan lekpark och därefter gick vi hemåt, åt sen lunch och mös inomhus resten av dagen med inomhuslek.

Även torsdagen blev bra! Våra vänner L och R kom över igen och vi gjorde en favorit i repris. Vi valde en lugnare lekpark där barnen fick göra lite vad de ville. Vi var ute i ca 1 timme och 20 minuter innan det var dags att gå hemåt mot oss och göra lunch. De var sedan så trötta efter utomhusleken att de sov en vila och gjorde att vi kunde ta en kopp kaffe i lugn och ro, likt tisdagen. Resten av dagen blev sedan fortsatt lugn tillsammans med våra vänner och när maken kom hem åt vi gemensam middag och tog det lugnt med lite jordgubbar till kvällen.

Som sagt, fredag idag och dagens planer är att träffa min vän med sin dotter. Vad vi gör är oklart, så vi får se vad dagen har att erbjuda. Just nu är det lite mulet ute, men ser ändå ut som om det kommer att bli fint väder. Håller tummarna för att vår bil är klar framåt eftermiddagen så att jag kan hämta upp bilnycklarna hos verkstaden, så vi har en bil under helgen.

Jag hoppas att ni allihopa får en fortsatt fin fredag idag! ♡

14 reaktioner till “Fina dagar i juni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s