Nationaldag och även min makes födelsedag. Morgonen startades redan vid 05, då lillen beslöt sig för att det var en bra tid att vakna. Frukost kunde vi inte äta förrän 08, så det blev en lång väntan, som ändå gick över förväntan. Hotellfrukosten var så bra som man förväntar sig från ett Scandic hotell och allihopa gick vi därifrån mätta, så att en lunch hoppade vi över. Efter frukost vandrade vi runt i Norrköpings stad, tittade på fina byggnader och någon utställning med veteranbilar. Vi fick även en gratis bok av ett bibliotek som stod och gav ut på tillställningen, vilket var himla fint, en bok lillen verkligen uppskattat en hel del. Därefter checkade vi ut från hotellet och tog bilen vidare till Söderköping. Där kalasade vi på en riktigt god glass på det berömda Smultronstället. Även lillen fick sig en glasskula av deras sockerfria glass, vilket uppskattades. Jag, maken och vår son avslutade sedan med att åka deras Tuffe tåg runt omkring i Söderköping, som lillen riktigt uppskattade. Vidare tog vi sedan bilen hemåt mot Stockholm och vi var hemma igen vid ca 16. Hann röja upp lite snabbt innan min svärmor kom över på middag för att fira sin sons 26 års dag. Maken kom dock 1,5 timme senare då han tog motorcykeln och fick soppatorsk mitt på vägen. Men som tur var gick allt bra ändå!

Svärmor min stannade kvar framåt halv tio och spelade lite kort efter lillen lagts för natten. Lillen sov sedan skönt nog hela natten och jag känner mig mer utvilad idag än igår (då lillen vaknade flera gånger under nattens gång). Skönt även för honom att få komma hem!

14 reaktioner till “Semester resa – Norr- och Söderköping

 1. Oj som vanligt har missat en hel del igen..får försöka att läsa ikapp mig sen men det låter som om ni haft en jätte fin helg/resa..skönt att allt så bra..ha ett fint slut på kvällen nu..🤗👍

  Gilla

 2. Så mysiga dagar ni hade i Norrköping och Söderköping! Kul att få ta del av i bilder och text.

  (Sent) Svar: Tack för varma ord.

  Hoppas att du och maken får tillfälle att göra något trevligt bara ni två utan lillen. Det är viktigt för stunden liksom för framtiden. ❤

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s