Men oj vilken fantastisk avslut på veckan det varit! Tidigt imorse åkte vi mot Norrköping för att gå på Kolmården tillsammans med mina föräldrar. Vi var där redan från öppning vid 10 till ca 16. Lilleman sov en stund i bilen och en liten stund i vagnen inne på Kolmården, annars var han vaken under större delen av dagen och varit väldigt medgörlig, likt alltid. Vi började med Bamses värld där vi åkte veteranbil och tittade på Bamses show. Vi avslutade med att köpa lite lösgodis i en honungsburk, där föräldrarna hans får godiset och barnet får burken. Vi köpte även en pixibok om bamse som vi smått läste i inför nattningen på hotellet. Mysigt! Därefter blev det lite lunchbuffe där det var himla bra mat!

Vi tog lite dagen som den kom. Vi tog oss en runda bland djuren och hamnade bland delfinariumet där de precis skulle ha en show. Vi var de lyckliga fem som var de sista som fick smyga in för att se showen. Lillen var först förväntansfull, men pga. trötthet och lite obehagligt höga ljud från publiken, så blev han skrämd några gånger. Som tur var fungerade det med en napp och en trygg famn, skönt nog! Annars verkade lillen uppskatta att få titta på alla maffiga djur. Vi tog oss även till safarit, där vi mös i en gondol och tittade på olika djur. Det har varit ett helt fantastiskt väder idag, så varmt! Både positivt och negativt vill jag hävda.

Vid fyra kände vi oss färdiga för dagen och började traska mot bilen igen. Vidare for vi till hotellet inne i Norrköping och mellanlandade innan vi tog oss utåt igen för middag. Blev god Bishop Arms följt av en mysig kvällspromenad längs vattnet. Därefter kände vi oss inte riktigt färdiga, utan vi satte oss i lobbyn och drack något gott och lillen roades med såpbubblor. Vid 21 sade vi godnatt till mina föräldrar och påbörjade nattning av lillen som gick fort, vilket är helt förståeligt!

Måste likt alltid hylla min älskade son! Jag är så otroligt imponerad över hans tålamod och att han är så anpassningsbar. Trots sen kväll eller stilla sittande tillfällen, så är han nöjd och glad. ♡

Ps; helgen började också bra! På fredagen fick vi sällskap av min kära farfar. Jag bjöd på pannkakslunch, därefter tog vi en trevlig promenad i solen. Igår hade vi maken/pappa hemma, började med att få lite ärenden gjorda och sedan under eftermiddagen tog vi oss ut till en lekpark. Riktigt mysiga dagar!

Hoppas att ni också fått en fin söndag idag!

10 reaktioner till “Semester resa – Kolmården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s