Ösregn exakt hela dagen, utan uppehåll. Detta har inneburit att vi bara tagit det lugnt hemma idag, jag och min fina son. Dagen har bestått av att leka, ta en vilostund och måla en födelsedagspresent till maken/pappa vår. Vid 15 kom min fina mamma över till oss och höll oss sällskap medan maken min jobbade till sent. Kvällen fortsatte lugnt likt alltid, med lite frisk luft då vi för en gångs skull handlade glass från glassbilen, som vi mumsat på framför Stranger Things.

Igår däremot bjöd vädret på strålande solsken och värme. Vi passade på efter lunch att ta en promenad bort till en lekpark där lillen fick leka tills att han tröttnade. Det blev två långa vilor för lillen denna dag. Jag misstänker att han tog igen för att han sovit dåligt under dagarna både söndag, måndag och i tisdags. Fortsatt lugn kväll likt alltid när maken kommer hem och till kvällen tittade jag på serier och vilade upp mig i soffan efter dagen. 

Juni

Nu har vi gått in i juni månad. En månad jag ändå sett fram emot av olika anledningar. Här nedan listar jag upp inplanerade saker under juni månad, som både kan komma att ändras men också andra saker kommer att planeras in under månadens gång.

♥ Fira födelsedagar. Både maken, min mamma och svärmor fyller år. Vi kommer även fira min väns och hennes dotters födelsedag. Jag har även släktingar som fyller år i juni, men har svårt att tro att vi kommer att fira dessa då vi inte gjort det sedan covid-19 kom. 

♥ Kolmården. Inget som är spikat, men förhoppningsvis åker vi iväg till Kolmården tillsammans med mina föräldrar.

♥ Maken går på semester. Oklart för närvarande hur lång semester han får (2, 3 eller 4 veckor) och än så länge har vi inget inplanerat. Blir kanske någon resa, dagsutflykt eller liknande. Misstänker att den här sommaren kommer att planeras in utefter dagens lust och vädret. 

♥ BVC och BMM. Ja, i nära anslutning till varandra dessutom, förhoppningsvis har maken semester då. Det är 18 månaders kontroll på vår älskade son och ett besök jag sett fram emot länge. Hos BMM kommer jag få lyssna på barnets hjärtljud via en doppler för första gången, göra sedvanliga tester för gravida och diskutera huruvida förlossningen ska gå till och vart. Spännande!

♥ Fira midsommar. Än så länge har vi inga planer och har inte fått några erbjudanden, men misstänker att vi kommer att vara hemma hos mina föräldrar som vanligt. Får se om vi firar tillsammans med bara dem eller om min faster med familj ansluter också. 

Vad ska ni göra i juni?

Jag vill även informera om provsvaren jag fått efter mitt ultraljud på tån. Som jag misstänkt sedan jag upptäckte knölen på tån i december 2021 har jag en Ganglion. Det är en utbuktning i huden som är orsakad av ansamlad ledvätska. Orsak till att jag har fått denna utbuktning är troligtvis för att jag har överansträngt min led. Det gör inte ont, men kan göra ont om det är för mycket vätska i  utbuktningen. Detta kan man med hjälp av en ortoped ta bort, men i nuläget besväras inte jag och kommer låta ganglionen vara tills vidare.

Hoppas att er torsdag varit bra idag!

15 reaktioner till “2 juni 2022

 1. Måste säga att vi har väldigt hattigt maj väder i år det känns som om sommaren inte riktigt vill komma igång.. Kolmården är jättefint det är väldigt stort och väldigt mycket promenerande i backar upp och ner och du måste väl vara lite försiktig.. Två i min familj fyller år nu i juni men förutom det så har vi inget speciellt inbokat.. Ha en fin Pingst och nationaldag nu kram Nicki 🤗🇸🇪👍

  Gilla

 2. vad bra ändå, att tån inte var något farligt. I juni ska jag göra några tråkiga måsten och några härliga ”vill”: jag ska laga ett hål i tanden, jag ska ta biopsier och göra ultraljud på en tumör jag har i halsen – be för att det är en snäll liten rackare! – och jag ska hålla i skolavslutningen för åk 9. Men sedan ska jag också gå på semester! Och jag ämnar ligga på stranden, besöka kyrkstugan, kanske BADA!!!??? Omg så jävla mycket jag längtar.

  Gilla

  1. Usch då, låter jobbigt med tumör och allt som hör därtill. Hoppas att den är godartad och att det kommer bli bra 🙏🏻 skönt att du kan göra lite tråkiga måsten blandat med saker du vill också göra 🙂

   Gilla

 3. Önskar er en härlig juni månad. Mysigt med Kolmården, åker ni dit i år får du gärna dela med dig av din/er upplevelse.

  Svar: Tack för din visade omtanke.

  Kram

  Gilla

  1. Tack snälla ♡ önskar er detsamma!
   Vi har varit där, du är mer än välkommen att läsa om vår resa till Kolmården i ett inlägg. Men jag berättar gärna när vi ses för en promenad 🥰

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s