Måndagen började kanon! Det var stundtals molnigt och stundtals rätt ordentlig sol, så tjocktröja på oss var alldeles lagom för denna dag. Redan vid 09:30 var vi i Tyresta by tillsammans med våra vänner L och R. Pojkarna fick springa fritt och vi tittade på ankor, häst, tuppar, lamm/får, bockar och tjurar som råmade något förfärligt, så där stannade vi inte länge haha. Efter ca 1 timme bland djuren så beslöt vi oss för att ta en mini promenad innan vi satte oss tillrätta vid bords och åt lunch. Våra värsta farhågor (fåglar och getingar) surrade runt oss, så uteserveringen blev inte den bästa tyckte vi. Men gott var det och vår lille Skrutt åt glatt sina pannkakor!

Vi var hemma strax efter 12:00 igen, vilket kändes lagom. Vi fick mysa lite med pappan vår i familjen över hans lunch innan han behövde gå iväg igen. Då passade jag på att söva lillen och ta det lite lugnt själv framför serier. Kvällen blev fortsatt lugn.

PS; lillen sov på hemvägen och när han vaknade var han som den lyckligaste ungen i världen. Lekte med sina leksaker hemma som om vi var på ny plats med nya leksaker. Barn är då allt roliga ibland, men så skönt att han verkar ha tyckt om dagens spontana tripp.

Eftersom vi bara sågs kort på måndagen så stämde vi träff även under tisdagen. De kom hem till oss och efter lunch tog vi oss iväg till centrumet för att handla in en mascara till mig och jag lämnade tillbaka ett par byxor på H&M. Det var regnigt hela dagen så vi beslöt stanna inomhus där pojkarna fick leka och röja bäst de ville. Eftersom båda hade tagit en liten kort tupplur på förmiddagen + det hände en massor under dagen, blev det ingen gemensam vila denna dag, utan lillen tog sig en sen eftermiddagstupplur och somnade sedan 21:00 på kvällen. Helt okej, för mig.

Onsdag idag. Och hittills har vi inga planer. Det ser ut att vara tråkigt väder idag igen, men får se om det klarnar upp under dagen.

Hoppas att er vecka startat bra och att ni kommer att få en fin onsdag idag! ♡

15 reaktioner till “Playdate × 2

  1. Ja, det var alldeles perfekt och trevligt. Ja, alltid besvärligt att äta utomhus på somrarna pga. getingar, men trots det var det trevligt 🙂

   Gilla

 1. Tyresta är fint och måste hålla med Torekällberget är toppen ska snart ta mig dit.. hoppas att ni får ett fint slut på veckan nu och en bra helg…☀️🤗😁👍💚

  Gilla

 2. Vad mysigt att ni umgicks både måndag och tisdag. Roligt med utflykt till Tyresta by, tack för tips!

  Svar: Tack för ditt beröm. Glad att du gillade juni i min bullet journal samt att du uppskattar att kontinuerligt ta del av innehållet i min journal.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s