Måndag den 23/5: blev som sagt lugn och fin. Ni kan läsa inlägget HÄR.

Tisdag den 24/5: det blev också en lugn dag. Efter lunch gick jag ut med lillen till en lekpark. Efter ca 20 minuter valde han att vandra vidare i området och kom till en annan lekplats, där han fick leka en stund till. Vi var totalt ute i lite mer än 60 minuter i solens värmande sken, innan vi tog det lugnt hemma med en vila, mellis, lek, middag och umgås med pappa hans innan det blev sängdags.

Onsdag den 25/5: då kom våra vänner L och R över. Tog en mysig morgonpromenad till Ica i t-shirt innan de kom hem till oss. Mellan 10-11 skrev jag sedan ett urvalsprov (svenska språk-, läs- och ordförståelse) som är avgörande för vilken plats jag hamnar på inför höstens eventuella studier. Det kändes bra, så nu håller jag tummarna! Medan tog min fina vän hand om lillen och efteråt blev det go lunch (korv med potatissallad), vila för pojkarna, sedan mellis/fika. De hann leka en bra stund innan de drog hemåt och kvällen blev fortsatt lugn med vår pappa/make. Lillen hade en turbulent natt, så vi var rätt trötta efter dagen.

Torsdag den 26/5: kristihimmelfärds dag, vilket betydde att min älskade make var ledig. Tredje torsdagen i rad. Morgonen började lugnt och vid lunchtid hämtade vi upp mina föräldrar. Tillsammans åkte vi till slottet som ligger i närheten av där vi bor, där lillen fick glatt springa runt och blåsa maskrosor. Vid 13 satte vi oss sedan till rätta vid en uteservering för lunch. Dock blev det kortvarigt eftersom det skulle komma regn, men det blev himla mysigt ändå. Vi alla åt god slottshamburgare och lillen fick kyckling med pommes. Mums! Sedan landade vi hemma hos mina föräldrar för att se Svenska kuppen finalen mellan Hammarby och Malmö FF. Blev en massa gottis framför fotbollen och lillen hann både ta en eftermiddagstupplur, leka i deras trädgård och i lekparken med sina morföräldrar. Tyvärr slutade matchen med sparkar som gjorde att vi förlorade guldet, men måste få tillägga att domarna på matchen gjorde ett uruselt jobb, då det var många gånger vi skulle fått till vår fördel som vi inte fick. Surt! Vi var sedan hemma vid 18:30 och lillen fick i sig lite middag innan han somnade gott strax innan 20:00.

Fredag den 27/5: lovade metrologerna att det skulle regna, men inget direkt regn kom. Till lunch fick vi fin sällskap av våra vänner och det var ett kärt återseende. Jag bjöd på lunch och min fina vän bjöd på god äppelkaka till kaffet. Efter lite mellis för våra söner och lite lek inomhus, tog vi oss ut på en promenad. Därefter fick lillen ta en eftermiddagstupplur innan pappa hans kom hem från jobbet.

Lördag den 28/5: maken jobbade och jag passade på att bjuda en vän från audionomutbildningen på pannkakslunch. Tog sedan en promenad förbi centrum där jag köpte en mors dag present och sedan for vi hemåt igen och inväntade att pappan vår skulle komma hem från jobbet. Riktigt mysig fortsatt dag tillsammans blev det och det blev tacolördag hemma hos oss. Lillen fick även sin efterrätt efter middagen (färska jordgubbar), sedan bums i badet. När lillen sedan somnat åt vi jordgubbar framför Sveriges värsta bilförare och Stranger Things. Ps; jordgubbar blev min craving för dagen. Hade gått runt och känt jordgubbsdoft hela dagen och när jag såg jordgubbar inne på Ica fick de kosta vad de kosta, hem skulle dem!

Söndag den 29/5: även mors dag. Dagen firades genom att spendera 1,5 timme hos mina föräldrar och vi utbytte lite presenter och till kvällen åt vi god thaimat. Under dagen har det blivit mycket bilåkande, fram och tillbaka till stället där maken har bytt däck och sedan hem till mina föräldrar. Min älskade son blev bara upprörd över bilåkandet en gång (vid lunch) så det känns återigen skönt att han är så medgörlig när det kommer till olika händelser för dagen!

Jag hoppas att ni fått en fantastisk vecka och att ni får en fantastisk start på den här veckan!

8 reaktioner till “Sammanfattning av veckan

  1. Så varierad och fin vecka ni verkar ha haft det! 🙂 Härligt att få lite extra ledig tid tillsammans. Hoppas att den här veckan blir lika bra för er.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s