Godmorgon. Regnet öser ned hos oss och det ser väldigt blött ut. Vi får se hur dagen artar sig, enligt planering ska min vän komma över på lunch. Trevlig!

Igår hade vi en riktigt fullspäckad dag. Jag är fortfarande så otroligt trött efter gårdagen och igår när vi kom hem höll jag bokstavligen på att somna då och då sittandes i soffan haha.

Dagen startades redan med att vi satt i bilen på väg till RUL kl. 07:45. Jag hade tid 08:30 men dessvärre drog tiden ut till ca 10:00 pga. kvarts försening hos barnmorskan + sedan var inte bebis samarbetsvillig gällande alla undersöknings punkter. Men efter en mini promenad fick jag komma in igen och då gick det bättre. Maken och sonen var ute på en promenad så länge och jag mötte upp dem vid en mysig lekplats intill sjukhuset som lillen uppskattade. Efter en stunds lek begav vi oss till fots in mot stan för att äta lunch. Det blev lunch buffé hos Pong som var jättesmarrigt. Därefter tog vi ytterligare en promenad hem till min svärfar som i slutet av 2021 flyttade in till stan. Han följde sedan med oss till nästa sjukhus i stan där jag hade tid 12:45 för ett ultraljud för min tå. Även det drog ut på tiden då jag fick vänta i en kvart i väntrummet, men väl inne på rummet gick det på ca 2-5 minuter.

Vi tog sedan en promenad tillbaka till första sjukhuset där vi ställt bilen och åkte vidare till ett köpcentrum. Där lämnade vi in en lapp hos Partyland gällande bebis kön och sedan gick vi för att handla på Ica medan ballongen fylldes. När jag sedan hämtade vår ballong fick jag världens chock över storleken, men hem kom den.

Maken drog sedan vidare på ett ärende och var inte hemma förrän vid 18:30. Jag nattade lillen lite innan dess då han knappt fått sova något under dagen och sedan tog vi lite kväller, med små uppvak från lillen som mest troligt besvärades av tandvärk. Vi somnade sedan tidigt där endast ett uppvak på 1 timme på natten även, vilket var helt okej.

Ps; onsdagen bestod av en lugn dag med en eftermiddags promenad med en go vän med hennes dotter. Jag hann baka barnens muffins och muffins med socker till lördag och krascha vår stora vita skål, hehe.

Jag önskar er alla en superfin fredag!

12 reaktioner till “Ultraljud × 2

  1. Spännande med RUL, hoppas det gick bra! 🙂 Och det andra ultraljudet av tån också såklart. Måste bli spännande att få veta sen vad det är för kön på bebisen.
    Hoppas ni får en fin helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s