Måndag idag, vilket betyder ny vecka. Den här veckan har jag och mina närmsta längtat till en hel del. Det är nämligen den här veckan vi får reda på vilket kön bebis har. Och har vi tur kommer vi inte att få reda på könet vid RUL, utan tillsammans med mina närmsta på Gender Reveal!

Föregående vecka slutade även bra. Eftersom vi var på 50 års fest på lördagen, blev det en mer eller mindre slappar dag på söndagen. Trots sen kväll/natt fick jag vakna vid 06:00 och gå upp med lilleman. Jag fick kort efter det sällskap av båda mina föräldrar som vi åt frukost och lekte med. När maken vaknade vid 11 passade vi på att äta lunch innan vi drog oss ut på en promenad och lekparkshäng. Lillen ville likt alltid gunga, vilket han fick göra tills att vi tog promenaden vidare och han fick gå själv en stund tills att han blev trött. Umgicks en stund till hemma hos mina föräldrar innan vi begav oss hemåt, där det blivit att se på derby (HIF-AIK) som slutade oavgjort (3-3) och till middag åt vi utepizza (lillen fick lasagne som var uppskattat). Resten av kvällen blev lugn med lite godis och serietittande.

Hittills är dagen oplanerad, men än är dagen ung. Resten av veckan ser ut så här:

Tisdag: badhus med vänner.

Onsdag: hittills oplanerad dag.

Torsdag: RUL, ultraljud för tån och köpa gender reveal ballong. Maken är även ledig.

Fredag: träffa en vän från audionomutbildningen. Baka inför kalaset.

Lördag: Gender reveal! Dessförinnan kommer vi att fixa och dona inför kalaset.

Söndag: oplanerad, men antar att vi bara kommer ta det lugnt.

Vad har ni att se fram emot den här veckan?

23 reaktioner till “Efterlängtad vecka är kommen

 1. Vad spännande att få veta vilket kön bebisen har. Vi tog reda på könet på yngsta av tre. Det var skönt att veta någonstans att killarna skulle få en liten syster. Ha en kanon vecka

  Gilla

  1. Ja, riktigt spännande! Vi misstänker flicka, så blir spännande att se vad det i slutändan blir 👍🏻😊
   Ja, det är många som väljer att inte se könet förrän det är dags. Men vi är lite för nyfikna av oss 😀

   Gilla

 2. En spännande vecka som väntar. Så många nya traditioner som tillkommit numera. Förr fick man allt vänta tills det var dags. Vi visste alltså aldrig men det gjorde mig inte det minsta. Om det varit i dag vet jag inte om vi velat veta men nu är det ju inte aktuellt.

  Gilla

  1. Verkligen! Nej, så var det ju och i och med att teknikens utveckling blir bättre, ju mer kan man göra. Man kan även se saker man förr inte kunde med hjälp av ultraljud med mera. Men så mysigt för de som vill veta i förväg likt oss att få möjligheten att göra det 😊

   Gilla

  1. Ja, men visst! Hade ju varit så mysigt med dop för båda mina barn, men jag är tacksam över allt annat jag kan göra runtomkring istället 🥰👍🏻

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s