Nyss hemkommen till mina föräldrar där vi kommer spendera vår natt. Vi har haft en underbar eftermiddag och kväll hemma hos min faster där vi firade min ingifta farbrors 50 års dag med fina släktmedlemmar. Det bjöds på go middag, goda efterrätter samt goda snacks till efteråt. Vi kom även trea på en quiz de hade gjort, där vi fick välja en varsin godispåse! Roligt att få vinna, brukar då inte hända ofta. Till kvällen sedan har mitt stora fokus legat på att söva lillen och suttit lite vakt medan han sovit, då han sovit rätt oroligt. Men nu hoppas jag att han kan sova gott resten av kvällen/natten!

Innan festen tog vi det lugnt hemma och hann fixa i ordning i vårt förråd i lägenheten. Så himla skönt att ha ett mer välstädat förråd där jag dessutom har min garderob.

Torsdagen blev fin tillsammans med min farfar. Maken var skönt nog ledig och vi tog en promenad ihop och avslutade träffen med att äta lunch. Resten av torsdagen blev lugn, vi handlade snabbt på Ica och åt goda räkor till middag. Fredagen blev också himla fin och bestod av att umgås med våra fina vänner L och R. Vi umgicks från 07 på morgonen till 15:45 och våra söner lyckades tajma in sin enda vilostund för dagen samtidigt. Annars blev det både att leka inomhus likväl som utomhus och mysa med katten.

Hoppas att er lördag blivit fin!

14 reaktioner till “50 års fest

  1. Jag har haft en skön hemmalördag blev riktigt mysig vad som händer idag återstår att se.. hoppas ni får det lika fint idag som er helg verkar ha varit hittills.. Kram..🤗👍☀️

    Gilla

  2. Så kul med kalas! 🙂 Låter som mysigt firande 🙂
    Och tack så mycket för omtanken och din fråga<3 Det är bättre nu, ska jobba imorrn och det ska bli kul 🙂 *ler*
    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s