…Att det har regnat under tidig morgon och sen eftermiddag. Detta har inneburit att den timmen jag var ute igår med Lille Skrutt bjöd på strålande solsken och värme. Vädret såg dock inte lovande ut genom fönstret, därav blev det mer kläder på oss än vad som behövdes, men även det gick bra.

Gårdagen har bara bestått av inomhus lek och lite utevistelse. Vi skulle ha träffat en vän till mig från min audionomutbildning, men dessvärre blev hon förkyld, så vi sköt upp vår träff. Det blev istället en lugn och mysig hemma dag och efter lunch var vi utomhus i ca 60 minuter. Lillen fick leka i två olika lekparker och vi tog oss även en liten promenad. Träffade på vår fina vän J som vi såklart hälsade på en stund innan vi begav oss hemåt. Medan lillen sov sin andra vila passade jag på att vila framför en serie och vek tvätt. Annars har det bara varit en fortsatt lugn kväll med chili con carne till middag och rätt tidig kväll för mig. Är i stort behov av att sova på kvällarna för att ta igen sömn där jag behöver vara vaken nattetid och tidiga mornar.

Tisdagen blev också lugn. Vi hade inga planer så vi gick bara ut till en lekplats och gungade och lekte i sandlådan. Gungorna är fortfarande favoriten och det han gärna vill göra i ca 20 minuter, så inte så konstigt att även han tröttnar relativt fort i en lekpark. Jag klagar dock inte. Fortsatt mysig dag inomhus och tog det lugnt likt onsdagen när maken väl kom hem.

Torsdag idag och idag ska vi träffa min farfar. Planen är hittills att gå promenad och sedan äta en god lunch hemma hos oss. Jag hoppas att ni fått en fin vecka hittills och får en fin torsdag idag. ♡

14 reaktioner till “Det är tur att…

 1. Vad gott med chili con carne var så längesen jag åt det. Låter som en skön torsdag här ska tvättas om ett par timmar. Har tvättstugan ikväll 🙂

  Gilla

 2. Lite lugna dagar är inte fel men det får inte bli för lugnt. Lagom är bäst för lite omväxling behöver man. Här är vädret lite sämre nu efter soliga och fina dagar.

  Gilla

 3. Det är svårt med kläder denna tiden på året, men det är ju bättre att klä sej för mycket än för lite.
  Mysiga lugna dagar att bara vara, måste man också ha.

  Gilla

  1. Det är ju det. Speciellt i Sverige. Stundtals varmt, stundtals kallt eller blåsigt. Tur man alltid kan ta med och ta av sig kläder vid behov 👍🏻

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s