…Med att hylla denna värme! Igår var det så otroligt varmt ute, säkert mellan 15-20 grader. Till senare eftermiddag såg jag att det var 24 grader ute på termometern. Galet! Underbart att starta veckans första dag med fantastiskt väder. Lillen och jag passade på att njuta av en promenad ute tillsammans med våra fina vänner J och A. Lillen fick även möjlighet att springa lite fritt också, vilket han tyckte var mysigt och gunga lite fort.

Efter lunch och lite lek inomhus slocknade lillen och sov mellan 1,5-2 timmar. Eftersom jag hade ont i huvudet pga. vätskebrist från helgen så passade jag på att vila och dricka mycket vatten framför en serie. När han vaknade sedan fick vi åter besök av J och A som kom hit för att umgås till sent. Lillen somnade sedan närmre 21 och sov hela natten till 05:30, så kan absolut inte klaga på natten, likt föregående natt då både jag och maken behövde kämpa ihop.

Tisdag idag. Och jag tänkte skriva upp vad som händer den här veckan och hoppas att de få oplanerade dagar ändå kan fyllas med vänskapsträffar eller liknande.

Tisdag: händelselös dag förutom Ica-leverans efter lunch. Kanske träffar någon eller spenderar tid tillsammans med min son själv.

Onsdag: vid fint väder/inget överdrivet regn kommer en vän över på lunch.

Torsdag: maken är ledig och vi har bjudit över min farfar på lunch och ta en trevlig promenad vid bra väder.

Fredag: då ska vi träffa våra fina vänner L och R.

Lördag: 50 års fest på eftermiddagen till sen kväll.

Söndag: sovit över hos mamma och pappa. Blir nog en lugn dag och fokus på att ta oss hemåt.

Hoppas att ni får en fin vecka! ♡

19 reaktioner till “Måste bara börja inlägget…

 1. Åh ja, helt otrolig maj-månad hittills, men just nu drar dom mörka molnen in över himlen, vill inte ha regn 😖💭.
  Låter som många roliga sysslor som kommer ske i veckan med nära o kära 🌸💫 kram

  Gilla

 2. Så härligt att det börjar vara lite vettigare vårväder nu! Det är verkligen välbehövt! Ni verkar ha haft en härlig måndag och resten av veckan ser trevlig ut också. 🙂 Lagom mycket aktiviteter inbokat.

  Gilla

 3. Så härligt att det börjar vara lite vettigare vårväder nu! Det är verkligen välbehövt! Ni verkar ha haft en härlig måndag och resten av veckan ser trevlig ut också. 🙂 Lagom mycket aktiviteter inbokat.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s