Maj månad har startat bra. Både måndag, tisdag och onsdag har varit lugna dagar. Maken har varit hemma ifrån jobbet och varit sjuk, så vi har försökt låta honom vila i den mån det går med en 1 åring.

Måndagen bestod av att egentligen vara hemma bara. Vi tog oss dock ut för lekplatshäng och plockade med oss fina vitsippor som vi sen satte i en vas hemma. Lite senare tog vi oss ut för att handla lite snabbt inför middagen som bestod av resterna från söndagen: pulled pork. Mums!

Tisdagen blev också lugn. Jag passade på att boka en klipptid medan maken ändå är hemma och fick lite egen tid. Känns så himla skönt att äntligen ha fått till en klipptid! Efteråt åt vi lunch och sedan gick vi ut till en annan lekplats för att lillen skulle bli av med lite energi. Det var varmt och fint ute och vi njöt av alla fina körsbärsblomsträd som blommat ut. Resten av dagen blev sedan fortsatt lugn hemma där det blev god gryta till middag. Mums!

Igår har dagen blivit likt de övriga dagar: lugn. Jag var iväg till barnmorskemottagningen där jag fick träffa en tredje barnmorska. Det enda de kollade var mitt järnvärde, som för övrigt såg fint ut, och vi diskuterade kring det psykiska måendet. Sedan tog vi oss ut för att leka i lekparken. Fortsatt lugn dag hemma blev det skönt nog.

Torsdag idag och förmiddagen består av städning innan våra vänner kommer på besök. Natten till idag har varit den bästa sedan fredagen. I natt var det ett uppvak och lillen somnade om fort till skillnad från tidigare nätter den senaste veckan. Vi har haft det enormt kämpigt sen kväll och nattetid med att få honom att sova. Måndag-tisdag var ett prakt exempel. Lillen vaknade klockan 2:30 och vägrade somna om, hur mycket jag ens försökte. Vid 04 :00 gav jag upp och han fick vara vaken till 05:20 tills han höll på stupa av trötthet. Då prövade jag söva om honom och lyckades få han atr sova till 08:00. Jag däremot var så vaken av allt kämpande att jag inte orkade somna på en gång, så minimal sömn i tisdags för mig. Bara ett exempel av flera. Nu hoppas vi att det fortsätter med så här bra nätter och att vi kan fortsätta med hela nätter igen och vakna vid 06:00, inte 05 som han också gjort nu många dagar i rad…

Hoppas att ni får en fin torsdag idag ♡

10 reaktioner till “Om den 2-4 maj 2022

  1. Åh, imponerande hur du orkar (och inner) med 💫, hoppas att sömnen ordnar upp sig 🙏🏻
    Tror att det får bli en pyssla och greja dag där hemma i helgen 🥴🌟

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s