…Nya möjligheter. Just nu väntar jag på en remiss för min tå och den här veckan planerar jag att allt snor ska försvinna och vi blir helt friska. Jobbigt med eftertiden då det fortfarande är snorigt, fast att man är frisk. Denna vecka har jag inga direkta planer förutom att träffa min fina vän idag och förhoppningsvis hittar vi på något mer trevligt denna vecka. Kommande helg lär gå till att träffa mor-och/eller farförälder och förhoppningsvis fixa i ordning mer i hemmet, dvs. i vårt förråd. Vad gör ni den här veckan?

Det har blivit några oskrivna dagar igen. Är ni chockade? Inte jag. Trist, då jag var riktigt duktig på att skriva vardagliga inlägg varje dag, men jag skulle såklart inte byta bort mitt liv mot det igen bara för uppdateringens skull.

Fredagen blev trevlig på flera olika sätt. Dagen började lugn med min kära son under förmiddagen och jag hann städa en hel del, både under hans enda vila och även under vakentid. Vid 13 kom sedan min vän från Örebro (audionomutbildningen) över för en träff. Fikade, tog en promenad och stannade till vid en lekplats, innan vi gick hem till mig igen för lite inomhuslek med sonen. När maken sedan kom hem styrde vi bilen mot min svärmor där vi blev bjudna på middag. Min svägerska med son var också där, vilket är trevligt när man sällan träffas. Vi var inte hemma förrän efter 20:00 (då vi självfallet passade på att köpa med oss lite godis) och det blev fokus på att få lillen att sova.

Helgen har också varit väldigt aktiv. Ja, i alla fall lördagen. Redan vid 10:00 åkte vi mot Kungenskurva där vi gick in på IKEA och köpte med oss en pedalhink, bestick, ugnsform, glassform och plastväxter. Sedan gick vi in till köpcentrumet bredvid och handlade in skosnören till våra Salamon skor. Vidare stannade vi till vid ett annat köpcentrum där vi hade presentkort på i hopp om att jag kunde köpa mig lite mammakläder, men tyvärr har inte butiker mammakläder längre.. Så hem kom vi istället med en massa badkläder och en ny solhatt till lillen, vilket inte är helt fy och skam heller! Efter Ica-inhandling så åkte vi hem med McDonalds mat och åt sen lunch vid 13:30. Resten av dagen blev toklugn hemma, vilket passade oss alla tre. Måste säga att jag är så fantastisk nöjd över hur lugn min son varit under hela bilresan, IKEA besöket och alla köpcentrum. Det sistnämnda köpcentrumet somnade han även och fick ca en timmes sömn, vilket inte är helt dumt. ♡

Igår kom vi också iväg tidigt för att köpa in mammakläder från en privatperson. Dock är jag inte så nöjd som jag hoppats på (stod S på allt i princip, men visades vara M i allt och lite L, så det blir knepigt för lilla mig att få på mig..). Oh well, fortsatt lugn dag efter det och vi beslöt att det blev den enda aktiviteten förutom att fixa lite i hemmet och maken min fixade våra skor. Skönt med en lugn dag efter en intensiv lördag.

Hoppas att ni fått en fin helg och får en fin start på nya veckan! ♡

14 reaktioner till “Ny vecka innebär…

  1. Så trökigt med seg förkylning, hoppas du är helt pigg snart<3 Sådär blir det då och då, kan gå flera dagar mellan mina inlägg med haha 😉 *ler*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s