Vilken vecka det har varit. Påskveckan avslutades med att jag blev dunder förkyld i söndags och som fortsatte under hela måndagen. Skönt nog blev det en fortsatt lugn söndag efter besöket på pappas firma med påsk mat hemma hos mina föräldrar. Därefter åkte vi hem och tog det bara lugnt. Min make var skönt nog hemma med oss under måndagen, vilket var alldeles perfekt för då tilläts jag ligga kvar i sängen till 08:30 och få vila ut under större delen av dagen. Måndagen blev därmed lugn hemma och vi försökte roa lillen i den mån vi kunde/orkade och till kvällen unnade vi oss en god pizza till middag. På tisdagen mådde jag bättre, men det blev en fortsatt lugn dag hemma. Vi tog som mest en 20 minuters promenad för att få frisk luft, vilket lillen verkade nöjd med. Gårdagen blev betydligt bättre då både jag och lillen mådde betydligt bättre. Efter lunch tog vi oss ut till en lekplats för premiär med hans sandleksaker bland annat. Vi var sammanlagt ute i en hel timme där lillen fått leka en hel del och springa runt och upptäcka nya saker, vilket gjorde att han var helt slut när vi kom hem för hans andra vila. Därefter fick vi besök av våra vänner för någon timmes lek innan det blev middags- och kvällstid.

Idag har vi haft en intensiv men en fantastisk dag! Strax innan lunch träffade vi våra vänner L och R för en uteaktivitet. Vi beslöt gå iväg till ett ställe där de har bondgårds djur och mysa till det med god mat på det berömda caféet intill. Blev återigen en god ost- och skinkpaj med en massa sallad medan lillen fick äta goda pannkakor. Det var återigen uppskattat att få titta på djuren igen, däremot blir han lätt ilsken om jag behöver säga åt honom att inte ta på elstängslet. Grisarna och fåren/lammen är helt klart favoriterna och kossorna var det också intressant att titta på. Han fick kontakt med ett får som nosade på hans hand, vilket var himla fint att se! På vägen hem beslöt vi ta bussen, vilket innebar att det var lillens allra första busstur och min första busstur på 5 år!! Jag kan lugnt säga att de ändrat om i bussen så pass mycket att jag upplevde det besvärligt när vi hade två vagnar plus en rollator ombord. Konstigt. Lillen somnade sedan gott eftersom han inte sovit något tidigare under dagen och resten av kvällen blev fortsatt lugn.

Måste bara säga hur fantastiskt vädret varit! I måndags njöt vi på balkongen där lillen fick jaga såpbubblor vi blåste och resten av dessa dagar har det varit som minst 12 grader och som max 16 grader. Underbart!

Hoppas att ni fått en bra vecka hittills!

8 reaktioner till “Sjukstuga, återhämtning och utflykt

  1. Så skönt att du är piggare nu. Det lät som bra dagar och att träffa djur är aldrig fel. Den lilla familjen var i Skånes Djurpark förra helgen och då stångade en liten get lilla I men hon tog det med fattning och krattade bara som tur var.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s