Glad pĂ„sk! 🐣

PĂ„skafton 2022. För nĂ„gra veckor sedan kĂ€ndes det sĂ„ avlĂ€gset, nu Ă€r pĂ„skafton Ă€ntligen kommen. För ett Ă„r sedan var vĂ„r lilla kille 3 mĂ„nader fyllda och vi spenderade pĂ„sken hemma hos oss, bara jag, min make och vĂ„r Lille Skrutt av olika anledningar. Bland annat covid-19, bodde i Örebro och om jag minns rĂ€tt hade vi varit lite smĂ„ förkylda. Men i Ă„r minsann kommer vi fira pĂ„sken tillsammans med min ursprungsfamilj, min faster med familj och min farfar hemma hos mina förĂ€ldrar. Det ska bli jĂ€ttemysigt!!

Förra Äret gjorde vi inget speciellt för lillen. Han var sÄ liten och inte medveten om dagen. Han fick ÀndÄ lite pÄskpresent av oss och sina morförÀldrar, men inte mycket mer Àn sÄ. I Är fÄr han ett pÄskÀgg med en massa bebisvÀnliga varianter i + pÄskpresent av oss. Mysigt!!

Hur spenderar ni er pĂ„skafton? 🐣

12 reaktioner till “Glad pĂ„sk 🐣

 1. Om allt gÄr planenligt firar vi pÄskafton hos syster min med familj. GÄrdagens middag hos min kusin fick vi avstÄ. Det blir pÄskÀggsjakt oh lite pÄskpresenter misstÀnker jag.
  Sedan Àr son med flickvÀn nere frÄn Stockholm vilket Àr vÀldigt roligt.
  Önskar er en glad pĂ„sk!

  Gilla

 2. Glad pÄsk! Jag spenderar pÄsken med promenader, trÀffa mina förÀldrar och storstÀdning. Lika bra att passa pÄ nÀr man ÀndÄ har lite extra ledigt.

  Gilla

 3. Min syster med man och barnbarn var hĂ€r och fikade, jag hoppar gĂ€rna över dessa högtider nu sen barnen vuxit upp det Ă€r sĂ„ mĂ„nga ”mĂ„sten” och jag blir bara stressad.
  Önskar er en fin fortsĂ€ttning pĂ„ helgen

  Gilla

  1. Jag förstÄr. PÄsken Àr dÄ inte för alla, jag firade det mer sÀllan utan barn och mer nu nÀr jag har barn.
   LĂ€t som en trevlig helg med din systers man och barnbarn 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s