Idag är det skärtorsdag. Det ser ut som om det kommer bli en tråkig dag på grund av vädret. Det har ösregnat hos oss sen tidig morgon och mina förhoppningar är att det ska sluta regna så att vi åtminstone kan ta oss ut på en promenad idag. Vad ska ni göra denna skärtorsdag?

Sammanfattning av påskveckan hittills

 • Måndagen blev lugn. Det var dock väldigt fint väder utomhus och varmt. Så jag beslöt ta en promenad med min son i solens värmande sken och stannade till vid en lekplats innan vi gick hemåt.
 • Tisdagen fick vi besök. Våra vänner L och R kom hem till oss och buskillarna fick leka av sig lite energi. Vi passade även på att småshoppa det som behövdes i centrum och jag handlade in till påskägget och fixade i ordning den.
 • Igår stod det begravning på schemat. För ca 1 månad sedan dog min kära gammelmormor och igår var det dags att säga farväl. Det var en fin ceremoni och efteråt samlades vi alla hos mina föräldrar för lite senlunch och fika. Lille Skrutt charmerande alla på begravningen och imponerande genom att tålmodigt sitta i mitt eller brorsans knä utan att föra för mycket oväsen. Vår lilla prins! ♡
 • Trötthet, snudd på utmatthet. Lillen sov inget under hela dagen, utöver ca 15 minuter i bilen på väg till begravningen. Det gjorde att jag inte fick mycket vila till övers. När vi kom hem vid ca 17 så var jag så slut (varit hos mamma och pappa från 7:30) och vila krävdes. Lillen nattade sedan tidigt, vid ca 18 så vi fick en lugn kväll och lillen sov skönt nog nästan hela natten.

Vi får se vad vädret har att erbjuda idag. Annars har jag inga planer förutom att försöka planera in en Ica-handling inför morgondagen och inför påskafton. Hoppas att ni fått en fantastisk vecka hittills och får en fantastisk fin skärtorsdag idag!

26 reaktioner till “Sammanfattning av veckan hittills

 1. Att gå på en begravning är alltid lite av en anspänning och det blev en lång dag så inte konstigt att du blev trött.

  Glad skärtorsdag!

  Gilla

  1. Ja, det är ju det. Fint att begravningar ändå finns så att man får ett ordentligt hejdå..
   Tack, det har jag fått och hoppas du också fått det 🙂

   Gilla

 2. Förstår att du blev trött begravning och en liten ettåring och gravid dessutom… Hoppas du och din familj får en riktigt fin och mysig Påsk nu.. ta det lugnt och var rädd om dig.. kram Nicki..🐓🐔🐣🐇

  Gilla

  1. Ja, man blir ju himla trött av begravningar. Det är en pressad situation, speciellt som du säger med ett barn på 1 år utanför magen och ett litet knyte i magen. ❤
   Tack det fick vi, hoppas också att ni fått en fin påsk 🙂

   Gilla

 3. alltså känner verkligen igen mig i att efter en begravning är man riktigt urlakad. Vi var på begravning igår och det var jättetraumatiskt allting… förutom att det var en alldeles för ung människa som dog så klappade farmor ihop också… efter begravningen kände jag för att bara sova resten av lovet.

  Gilla

  1. Ja, man blir ju det. Det är väl egentligen inte så konstigt eftersom man ändå gråter och det är en tryckt känsla. Usch då, beklagar.. Låter väldigt traumatiskt 😦

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s