Tycker det är helt sjukt hur stor min BEBIS har blivit. Han är inte ens längre en bebis, utan han blir ett barn mer och mer för var dag som går! Och speciellt nu när vi har en bebis i magen har vi slutat benämna honom som en bebis. Men visst kommer han för all framtid vara min bebis, även fast han är vuxen, flyttat hemifrån och kanske själv skaffat familj.

Lillens utveckling bara fortsätter växa. Han fick sin sjätte tand för ca 2 veckor sedan och han har blivit så stor att han börjar förstå mer och mer. Många ord förstår han och det märks att han försöker formulera de orden själv. Ett exempel är katt. Där säger han oftast ”k..k..k..” till så som att han förstår att det är den bokstaven som katt börjar på, men än inte kan säga självaste ordet ”katt”. Flera ord har han suttit så med, så det ska bli spännande att se. I flera månader har han sagt eller låtit som om han sagt ”mamma”, ”pappa”, ”hej” och ”titta” men nu börjar även ”den” bli mer klar. Men än så länge inget första ord. Ska bli så spännande att se när hans första ord kommer!

Det finns sällan en lugn stund hemma, speciellt nu när han lärt sig klättra upp i soffan och på sina trämöbler. Både roligt att utvecklingen går framåt och besvärligt då han gärna tycker det är roligt att springa i soffan, haha. Blir lite extra uppvaktning om dagarna.

Leksaker har han också börjat lära sig. Leksaker som är för äldre barn och som han antingen fått leka med på sitt sätt eller som vi tagit fram nu på senare tid, som han visar stort intresse för och är duktig på att leka mer korrekt. Så roligt att se!

I övrigt är han en fantastisk, mysig kille. Alltid nära till skratt och uppskattar allt vi hittar på och tycker det är roligt att få besök. Jag har behövt skaffa barnvakt mer och mer på senaste tiden och det känns bara lättare och lättare för varje gång för mig. Tidigare har det inte varit på frågan.

Det ska bli så spännande att se hur han reagerar på att han ska få ett syskon. Förhoppningsvis positivt, då han är superfina med andra barn. Men det återstår att se! ♡

24 reaktioner till “15 månader ♡

 1. Åh måste vara så underbart att se dem växa så framför en men samtidigt kan jag tänka mig hur snabbt det går samtidigt och att man blir lite småledsen att dem bara växer för snabbt..
  Kramis

  Gilla

 2. Vad fort tiden har gått tyckte det känns som igår när du skulle få en bebis och nu är han så stor och en ny bebis på väg.. ska försöka skärpa mig och hinna med min blogg och bloggvänner lite mera..😵‍💫 Det har blivit mycket Facebook och MeWe nu för tiden… Kram.. 🤗🌷

  Gilla

 3. Tiden har verkligen gått fort. Jag ser det ju på lilla I som är dryga veckan äldre. Utvecklingen går i en rasande fart minst sagt.
  Han är ju så liten så han kommer nog inte att förstå speciellt mycket till en början. Spännande blir det i alla fall!

  Gilla

  1. Ja, tiden går himla fort.
   Nej, än så länge är han inte ett dugg medveten. Håller tummarna för att han blir intresserad ju mer tiden går och ju mer min mage växer och så vidare 🙂

   Gilla

 4. Vad kul att han börjat försöka prata lite. 🙂 Måste kännas himla häftigt och roligt att följa hans utveckling och se honom gå från bebis till ett litet barn. 🙂

  Gilla

 5. En så mysig uppdatering. ❤ Tack för att du delar med dig.

  Svar: Tack för dina varma ord om de där dagarna som förälder i vardagen och de speciella dagarna som föräldraledig.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s