Godmorgon. Måndag idag och ny vecka startas. Har ni haft en fin helg? Själv har vi haft en väldigt mysig och trevlig helg. Och även start på helgen i fredags.

Fredag den 8/4: det blev en lugn förmiddag och eftermiddag hemma. Vädret var inte bättre den här dagen, men jag tog mig ändå ut på en kortare promenad, på jakt efter lite granris till mitt påskris. När jag hittat lite så gick jag hemåt igen. Till kvällen sedan kom våra fina vänner hem till oss med sin dotter. Vi bjöd på middag (Libanesisk tema) där middagen bestod av falafel med Tabbouleh och fyra röror (aubergineröra, paprikaröra, hummus och tzatziki). Till det bjöd vi även på lite Liba bröd och oliver. Super gott! När vår lille gosse sedan somnat, satte vi oss till rätta och spelade två spel innan de begav sig hemåt vid ca 22:00. Somnade sedan i vanlig ordning i soffan, inte mycket mer jag orkade denna kväll, men mysigt var det att få besök!

Lördag den 9/4: vi stannade bara hemma. Det snöade hela dagen hos oss, dock lade sig inget på marken tack och lov. Men det kändes ändå otrevligt att gå ut i och vi försökte vänta ut ett uppwhåll, men förgäves. Det blev en trevlig inne-mysar dag som bestod av mycket lek och bus med lillen. Vi tittade även på fredagens Masked Singer som vi båda tycker är himla festligt.

Söndag den 10/4: vädret var betydligt bättre. Strålande solsken, men den gav stundtals ingen värme. Vi fick besök framåt lunch av min svärmor och vi bjöd åter på Falafel med alla tillbehör som var uppskattat. Efter lunch tog vi oss ut på en kortare promenad till Ica för att sedan stanna till vid en lekpark på väg hem. Lillen fick leka en liten stund innan han tröttnade och ville hemåt. Medan lillen sov sedan passade vi på att spela både Plump och Chicago, två kortspel jag förlorade på alla gånger. Till kvällen åt vi sedan räkor på baguette med aioli och gottade till oss med en bulle för mig och lite chips till maken min framför Robinson.

Hoppas att ni får en fantastisk fin måndag och start på påskveckan! ♡

6 reaktioner till “Helgen vecka 14

  1. Tråkigt med snö, men nu kan det väl inte vara många dagar kvar till våren är här på riktigt?!
    Nä det är nog lika bra att avvakta med sommardäcken när det är så ostadigt, om man inte kan välja att avstå bilkörning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s