…Väder det har varit, både igår och dagens väderlek ser inte ut att bli mycket bättre. Snö, regn eller snöblandat regn hela dagen igår. Aldrig trevligt att gå ut i, så vi beslöt stanna hemma igår. Lillen har varit på ett mer gnälligt humör de senaste dagarna och det passade fint att bara vara hemma och försöka distrahera med leksaker. Så, med andra ord var vi bara hemma hela dagen igår och till eftermiddagen kom min kära mor hem till oss. Lillen var som sagt på ett sämre humör, men han öppnade upp sig stundtals. När lillen nattats var det fullgång med att städa, plocka undan och maken gjorde dagens middags röror. Ikväll får vi fin besök hem till oss, vilket vi såklart ser fram emot.

Onsdagen blev en klart sämre dag, men vädret var det inget fel på. Lillen var ledsen, gnällig och klängig hela dagen, jag undrar om han kommit in i något nytt språng. Det blev att ta oss ut till centrum på förmiddagen för lite påskinhandling bland annat med en fin vän. Sedan sågs vi igen på en ca 1,5 timmes promenad på eftermiddagen med en chailatte och morotskaksmuffins från EH i hand, vilket var helt klart välbehövligt. Till middag testade vi vår nya pannkakspanna för första gången, vilket blev helt klart godkänd!

Idag som sagt får vi fin besök av min vän, hennes dotter och hennes sambo. Blir att bjuda på lite middag och sedan spelkväll när barnen somnat. Dessförinnan blir det till att städa lite i hemmet och träffa min väninna innan våra män kommer hem från sina jobb. Hoppas på en trevlig promenad dessutom, trots dåligt väder.

Hoppas ni får en fin fredag idag! ♡

4 reaktioner till “Usch vilket hemskt…

  1. Riktigt usch usch på vädret, vill inte ha snö i april ❄️😩
    Jag har faktiskt aldrig beställt från Shein, men ska göra det, sååå mycket fint ❤️ Önskar en fin fredag. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s