Att hinna med bloggen, mammalivet, hustrulivet samt allt som hör därtill. Eller allt runtomkring, kanske är ett bättre ordval. Just nu är det rätt kämpigt av olika anledningar och två av anledningarna är: bil och trötthet. Det är nämligen så att vår nyinköpta bil hade ett fel vid inköpet som orsakat huvudvärk hos mig och min man, samt de som blivit inblandade. Förhoppningsvis löser det sig på bästa sätt, men vi kan lugnt konstatera att jag och min make har haft extremt otur vid detta bilköp. Bättre lyckat nästa gång! Angående tröttheten är den av flera olika anledningar, däribland en aktiv 1-åring som håller igång mig här hemma. Men inte ska jag klaga på det, jag älskar mammalivet och njuter av att få spendera tid med min son.

Men i vanlig ordning blir bloggen lidande och det börjar bli tröttsamma ord. Just ”lidande”. Men jag vet att ni är medvetna om min tidsbrist av olika anledningar och har full förståelse, men det är ändå trist att känna att tiden inte riktigt räcker till.

Helgen och start på vecka 14

I lördags blev det en lugnare dag än vad vi först trott. Min make skulle åkt iväg för kontroll av bilen hos en vän, men det blev uppskjutet till dagen efter. Istället fick vi en lugn förmiddag hemma, vilket båda behövde efter spelkvällen tillsammans med min kusin på fredagen. Men spelkvällen var dock inte över på lördagen. När min kusin slutade arbetade träffades vi upp och gick hem till oss för att umgås och äta middag ihop. När lillen sedan somnade tog vi fram kortspel och spelade ytterligare en omgång chicago. Jag var så trött att jag i princip somnade vid bordet, men jag vann ändå! Vi avslutade kvällen betydligt tidigare än vad vi brukar göra, vilket kändes bra för oss alla tre, som nog var minst lika trötta.

Söndagen gav oss en mysig förmiddag och vi hann precis äta lunch innan min make for iväg till min vän tillsammans med min bror. Jag och lillen roade oss en stund ensamma hemma innan vi spontant stämde träff med en fin vän för parklek. Trots att våra söner valde att leka på olika delar av lekplatsen, var det trevligt att umgås ändå! Maken kom förbi efteråt och gemensamt tog vi en promenad innan vi gick hem och påbörjade middagen. Sedan blev det bums i sängs för lillen vid 19:00-19:30 och vi fortsatte kvällen framför Robinson och Masked Singer.

Måndagen blev också lugn och trevlig. Vi gjorde inte mycket mer än tog en promenad och dessvärre valde vi att gå ut när det regnade som mest. Men det gjorde oss ingenting och vi fick testa regnskyddet för första gången på den nya vagnen. Inte dumt det! Idag var jag iväg på ett besök på sjukhuset (uppdatering om det kommer i ett annat inlägg inom kort!) och jag blev fint nog skjutsad och hämtad av min bror eftersom vår bil var inne på verkstaden. Besöket på sjukhuset gick bra och som tack för hjälpen bjöd vi min bror på lunch innan han for hemåt igen. Vi tog en mysig familjepromenad trots lite snö och blåst och njöt av lite familjetid ihop. Jag har under kvällen sökt utbildningar, vilket ska bli spännande att se om/vad jag kommer in på!

En reaktion till “Inte är det lätt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s